İşkur İş İlanları

Kamu ve özele toplam 1400 temizlik personeli alımı yapılacak! Peki hangi şehirlerden personel alınacak?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kendi resmi internet sayfası üzerinden 4’ü kamu kurumu olmak üzere toplamda 459 kurumun temizlik personeli alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un açık iş ilanları ve kamu iş ilanları kategorilerinde yayınlanan ilanlarına göre kamuya 34, özel sektöre 1366 olmak üzere toplam 1400 temizlik personeli alımı yapılacak!

HANGİ KAMU KURUMLARINA TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI YAPILACAK?

Gürpınar Öğretmen Evi ve ASO Müdürlüğü’ne 3 temizlik personeli,

Yargıtay Birinci Başkanlığı’na 30 yaşından gün almamış 5 temizlik personeli,

Dicle Üniversitesi’ne 10’u engelli olmak üzere toplam 25 temizlik personeli,

İskilip Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne 1 temizlik personeli olmak üzere en az ilköğretim mezunu toplamda 34 personel alımı yapılacaktır.

HANGİ ŞEHİRLERDE PERSONEL ALINACAK?

Ankara, Samsun, İstanbul, İzmir, Çorum, Nevşehir, Gaziantep, Aydın, Afyonkarahisar, Kocaeli, Rize, Kayseri Antalya, Bartın, Kırşehir, Kahramanmaraş, Konya, Yalova, Manisa, Ordu, Muğla, Balıkesir, Tekirdağ, Osmaniye, Aksaray, Adıyaman, Eskişehir, Bursa, Erzurum, Bartın, Mersin, Konya, Trabzon, Çanakkale, Karaman, Aydın, Malatya, Hatay, Sinop, Edirne, Isparta, Kars, Bolu, Yozgat, Nevşehir, Sivas ve daha bir ilden İŞKUR aracılığı ile özel sektöre temizlik personeli alımı yapılacaktır. Tüm illerdeki personel alım ilanlarını görüntülemek için aşağıda verilen linki tıklamanız yeterlidir.

İş başvuruları İŞKUR il-ilçe şube müdürlüklerinden veya İŞKUR e-şube üzerinden online yapılmaktadır. Online başvuru yapmak ve hangi illerde personel alındığını görüntülemek için burayı tıklayınız.

NOT: Başvurular başlamış olup, her bir ilanın son başvuru tarihi farklıdır.