Personel Alımı

TRT KPSS'siz tesis sorumlusu alacak! Başvuru şartları belli oldu

İstanbul’da iş arayanlar için tesis sorumlusu olarak Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) tarafından KPSS’siz personel alım ilanı yayınlandı.

TRT tarafından yayınlanan personel alım ilanında, “Kurumumuz  TRT 1 Kanal Koordinatörlüğü Platolar Müdürlüğü bünyesinde İstanbul lokasyonunda görevlendirilmek üzere  olarak çalışacak takım arkadaşları aramaktayız. TRT Platolar Müdürlüğü, ulusal ve uluslararası sinema ve drama prodüksiyonlarında yapımcılara farklı konseptlerde dekor ve aksesuar hizmeti sağlayarak dönemsel ve konsept işlerin üretimine imkan sağlayan bir çözüm ortağıdır.” ifadeleri yer aldı.

TRT TESİS SORUMLUSU ALIMI YAPACAK

Tesis sorumlusu olarak TRT’de görev yapacak personellerin yapacakları görevleri de aktarıldı. Temizlik, güvenlik,ulaşım, peyzaj, yemekhane ve diğer destek hizmetlerinin yürütülmesini sağlamak, Sorumluluk alanı ile ilgili bina bakım onarım, elektrik, su tesisatları, iklimlendirme sistemleri vb. hizmetlerin yürütülmesini sağlamak, İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili tüm yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesini sağlamak ve Afet, kaza, acil durum vb. muhtemel olaylarda sivil savunma önlemlerinin alınmasını sağlamak,Tesis hizmetlerinde kullanılan malzeme ve teçhizatları periyodik olarak denetlemek, eksik veya arızalı malzemeleri yönetime bildirmek,  Tesis ve destek hizmetlerine ilişkin denetimler gerçekleştirerek hizmetlerin istenen kalitede gerçekleşmesini sağlamak, Bağlı çalışanların vardiya ve izin planlamalarını yapacağı bildirildi.

TRT KPSS'siz tesis sorumlusu alacak! Başvuru şartları belli oldu

TRT TESİS SORUMLUSU PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

TRT tarafından yayınlanan personel alımı başvuru şartları şöyle:

Tercihen üniversitelerin Mimarlık veya Mühendislik bölümünden mezun,

İletişim becerisi yüksek, takım çalışmasına yatkın,

Analitik ve çözüm odaklı bakış açısına sahip,

Planlama ve kalite odaklı, sistematik çalışan,

Tesis ve ekip yönetimi konusunda tecrübeli,

Tercihen B sınıfı  İş Sağlığı Güvenliği uzmanlık sertifikasına sahip.

TRT TESİS SORUMLUSU PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ