İşkur İş İlanları

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü 03 Şubat’a kadar paketleme işçisi alımı yapacak!

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir işçi alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan ilana göre Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu paketleme işçisi alacak.

Alınacak işçiler, kurum bünyesinde daimi olarak istihdam edilecek olup, başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecektir.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

İş başvuruları 29 Ocak ile 03 Şubat 2020 tarihleri arasında İŞKUR’un il-ilçe şube müdürlüklerinden veya İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online yapılacaktır. Online başvuru yapmak isteyen adaylar için aşağıda link verilmiştir. Belirtilen linki tıklayarak e-devlet sistemi üzerinden başvuru kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İşe alınacak kişi 4857 sayılı İş Kanununa tabi olarak istihdam edilecektir.

Adayların ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık raporu ile belgelemek. (Sağlık Kurulu Raporu sınavı kazanarak işe alınacaklardan istenecektir.)

Bulaşıcı hastalığı olmadığını tam teşekküllü sağlık kurulu raporu ile belgelemesi gerekmektedir.

İŞKUR tarafından Kuruma bildirilen adaylar istenilen evrakları aşağıda belirtilen Kurum adresine teslim edecektir. Evrak teslim tarihi ve sınav/mülakat tarihi Kurumun (Et ve Süt Kurumu Erzincan Tavuk Kombinası Müdürlüğü) internet web adresinden yayınlanacak olup, kişilere bu yönde ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Noter kurası 07/02/2020 günü saat 14.00’de Erzincan Tavuk Kombinası Müdürlüğü binasında çekilecektir.

Online başvuru yapmak için BURAYA TIKLAYINIZ