İşkur İş İlanları

Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüklerine KPSS şartsız personel alımı yapılacak!

Muğla ve Malatya Emniyet Müdürlüğü, Bolu ve Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kamu iş ilanları’’ kategorisinde yayınlanan ilana göre, emniyet ve milli eğitim müdürlüklerine, aşağıda belirtilen meslek guruplarından, belirtilen sayılarda personel alımı yapılacak.

İş başvuruları İŞKUR şube müdürlüklerinden veya online başvuru şeklinde yapılacak olup, adayların en geç 03 Şubat 2020 tarihine kadar başvuru kayıtlarını oluşturmaları gerekmektedir.

HANGİ MESLEKLERDEN KAP PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Muğla Emniyet Müdürlüğü, en az ilköğretim mezunu 2 aşçı alımı,

Malatya il Emniyet Müdürlüğü, en az ilköğretim mezunu 6 Temizlik personeli,

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü en az önlisans mezunu 4 engelli büro işçisi alımı

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü en az önlisans mezunu 4 engelli büro işçisi alımı yapacaktır.

İlanlarda belirtilen başvuru şartlarını öğrenmek ve hemen İŞKUR sayfasından online başvuru yapmak için öncelikli olarak buraya tıklayınız ve ardından, açılan sayfa üzerinde yer alan ‘’işyeri Unvanı’’ yazan kısmı, başvuru yapmak istediğiniz kurumun adını yazarak ‘’ara’’ butonuna basınız. Karşınıza çıkan ilana e-devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan” linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.