Gündem

Taksim Bombacısının Cenazesi Ailesi Tarafından Alındı

19 mart 2016 saat 10:58’de İstanbul’un merkezi konumundaki Taksim İstiklal Caddesi’ni kana bulayan DEAŞ terör örgütü mensubu terörist Mehmet Öztürk’ün cenazesi ailesi tarafından teslim alındı.

İstiklal Caddesi Bombacısının Cenazesi Ailesi Tarafından Teslim Alındı

4 Kişinin hayatını kaybettiği İstiklal Caddesi saldırısını gerçekleştiren terörist Mehmet Öztürk’ün cenazesi akşam saatlerinde Gaziantep’ten gelen ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı. Mehmet Öztürk’ün ailesi İstanbul’da da ifade verdi. Daha önce Gaziantep’de ifade veren teröristin ailesi 21:30’da Adli Tıp Kurumu’nda bulunan cenazeyi polis eşliğinde teslim aldı ve karayoluyla memleketi Gaziantep’e götürdü.

Teröristin Akli Dengesi Yerinde Değilmiş

Gaziantep’te de ifade veren aile Mehmet Öztürk’ün küçük yaşta bir trafik kazası geçirdiğini ve akli dengesinin kazadan sonra bozulduğunu dile getirmişti. İddiaya göre Gaziantep’te geçirdiği trafik akzasından sonra akli dengesini yitiren teröristin ailesinden habersiz bazı örgütlerle bağlantıya geçtiği ve görevi kendisinin talep ettiği öğrenildi.

DAEŞ militanı Mehmet Öztürk’ün ailesi teröristin cenazesini Gaziantep Şehit Kamil İlçesi’ne bağlı olan Şeymi Köyü’nde toprağa vereceklerini dile getirdi. Taksim’deki saldırıda hayatını kaybedenlerden Ali Rıza Khalman isimli iran uyruklu kişinin cenazesi İran Başkonsolosluğu tarafından gönderilen yetkililer tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı.  İran’lı Ali Rıza Khalman’ın cenazesi başkonsolosluk yetkilileri tarafından teslim alındıktan sonra ülkesine uçakla gönderildi.

Kamupersoneli.net