Gündem

Ankara'daki Terör Saldırılarında Yaralananların Durumu

Ankara ‘da son zamanlarda meydana gelen terör saldırıları tüm ülkeyi yasa boğdu. Kısa zaman içerisinde 3 farklı yerde gerçekleşen ve 2 farklı örgütün üstlendiği saldırılar başkent insanıyla beraber tüm dünyayı yasa boğdu.

Ankara’da Hain Saldırılar

13 Mart 2016 tarihinde saat 18:45 ‘de Ankara Kızılay alışveriş merkezinin karşısında bulunan güvenpark otobüs durakları önünde gerçekleşen saldırı da olay yerinde 30 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 7 vatandaşımız da hastanede tüm müdahelelere rağmen kurtarılamamıştı.

Merasim Sokak Saldırısında Yaralanan Bir Kişinin Tedavisi GATA’da Sürüyor

Yine  Ankara Merasim sokak üzerinde askeri lojmanların hedef alındığı saldırı sonucunda aralarında sivil memur ve sivillerin , askerlerin bulunduğu 27 kişi hayatını kaybetmişti. Hain saldırılar sonrası yaralanan vatandaşların tedavisi ise sürüyor. Kızılay’da meydana geşlen saldırıda yaralanan vatandaşlardan 5’i hala yoğun bakımda tedavisini sürdürüyor. 19 kişinin ise tedavisi kliniklerde devam ediyor. Yine Ankara’da askeri lojmanlara yönelik yapılan hain saldırı sonucu yaralanan bir kişinin tedavisi ise Gülhane Askeri Tıp Akademisi(GATA)’nde sürüyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan tüm açıklamaları ve duyuruları sizler için takip etmeyi sürdüreceğiz. Bu hain saldırılar sonucu hayatını kaybedenlere ALLAH(c.c)’dan rahmet ailesi ve sevdikleriyle beraber tüm ülkemize başsağlığı diliyoruz.

Son Dakika Haberleri ve Daha Fazlası İçin Bizi Takip Etmeye Devam Edin!

En güncel kamu haberlerini, iş ilanlarını, ve gündem haberlerini anında edinebilmek için kamupersoneli.net sitesinin android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net