Gündem

Nusaybin'de Terörist Saldırı Şehit Sayısı 5'e Yükseldi

Nusaybin’de bölücü terör örgütü mensupları daha önce askerlerin geçiş güzergahı olarak belirledikleri yola el yapımı patlayıcı yerleştirdi. Genel Kurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 4 askerin şehit olduğunu 5 asker ve yanlarındaki 1 emniyet görevlisininde yaralandığını duyurdu. Nusaybin’de bu sabah yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Özel Harekat Polisi Gökhan Osman Karaduman’da şehit olmuştu.

Mardin Nusaybin’de bu sabah saatlerinde yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda şehit düşen Özel Harekat Polisi Osman Karaduman’ın ardından başaltılan operasyon devam ediyor. Bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından yol güzergahlarına döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu olay yerindeki 4 asker şehit düştü, 5 asker ve 1 emniyet mensubunun da yaralandığı bilgisi alındı.

Genel Kurmay Başkanlığı Resmi İnternet Sitesinden yapılan açıklamada “21 Mart 2016 Pazartesi günü Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce önceden yola döşenen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucunda 4 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız ve 1 kahraman emniyet mensubumuz yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza ve kahraman emniyet mensubumuza acil şifalar temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadeleri yer aldı.

TSK: “20 Mart 2016’da 22 Terörist Öldürüldü”

Ayrıca TSK Genel Kurmay Başkanlığı resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 20 Mart 2016 tarihinde Mardin Nusaybin, Şırnak, Hakkari Yüksekova devam eden operasyonlarda bölücü terör örgütü mensubu 22 kişinin öldürüldüğü duyuruldu.

Kamupersoneli.net