Kamu Personelleri

Numan Kurtulmuş'tan Taşeron İşçilerin Kadro Durumu Hakkında Son Dakika Açıklaması

Bakanlar Kurulu Toplantısı Devam Ediyor

Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ahmet Davutoğlu Başkanlığında Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen Bakanlar kurulu devam ediyorken basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Eğitimde Reform Eylem Planı

Reform paketi kapsamında eylem planı ve eğitim paketiyle ilgili bir çalışmanın da bakanlar kurulu gündemine geldiğini dile getiren Numan Kurtulmui Eylem planı içinde görülebilecek 24 maddelik yeni paketin TBMM’ye sevk edildiğini dile getirdi. Bu paket sonrasında mesleki eğitim ve stajın özenlendirilmesi, çıraklık eğitiminin zorunlu eğitim kapsamında olması ve 4+4+4 ‘de son 4 senede hem çıraklık hem de zorunlu eğitimin tamamlanmasının düşünüldüğünü dile geitren kurtulmuş konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.

25 Yaş Altındakilerin Genel Sağlık Sigortası Borcu Silinecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderilen eylem paketinde, çalışma ve sosyal güvenlikle ilgilide konuşan Numan Kurtulmuş birde gss borcu olanlara müjde verdi. 25 yaş altında gençlerin birikmiş genel sağlık sigortasının silinmesinin de söz konusu olduğunu dile getirdi.

Gündemde Taşeron İşçilerin Kadro Meselesi Ana Başlık

Konuşmasında taşeron işçilerin kadro meselesine de değinen  Numan Kurtulmuş, ele alacakları öncelikli üç konunun taşeronda çalışan işçilerin devlet kurumlarında ( kamu ) istihdamı, sağlıkla ilgili düzenlemeler ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının başlıca sorunlarının çözülmesi olduğunu söyledi.

Ayrıca Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Taşeron İşçilerin kadro meselesini görüşüp önümüzdeki günlerde meclise taşıyacaklarını dile getirdi.

Taşeron işçilerin kadro meselesi hakkında son dakika haberleri sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. 16 senedir gazi devlet hastanesinde tem şirketinde çalışıorum kadro bizimde hakkımız diyorörüum ne olur bizide görün artık bırakın asıl iş yalan iş muhabbetini kaldıki hastayı filime götürmeden tutun altının temizligine kadar biz yapıyoruz ha bundan gocunmuyoruz yine yaparız ama bizede kadro lütfen

  2. unuverstede bir guvenlikci herharukatta riskli calisiyo asil isyapan deyilmi vAllahi bizim esleeimizinde hakki

  3. 2004 iyibariyle van gölü tedaşta çalışıyorum 2013 özelleştirme yapildi bizim bu kadroda hakimiz yokmu

  4. 2004 iyibariyle van gölü tedaşta çalışıyorum 2013 özelleştirme yapildi bizim bu kadroda hakimiz yokmu 0542 899 76 64

  5. Şanlıurfa Ceylanpınar tigem çifliine işçi alınması için çalışma başlattı rsaniz dünya kadar mutlu oluruz biz 3 yıldır 2013 ten beri çalışıyoruz bizim de hakkımız deyilmi Allah aşkına söyle yin