Gündem

Sağlık Bakanı Koca’dan evden çıkmayın uyarısı geldi!

Türkiye’de giderek artan corona virüsü vakaları nedeniyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Başkanlığında her gün durum değerlendirmesi için toplantılar gerçekleştiriliyor. Bugün İstanbul’daki Siyami Ersek Hastanesi’nde bir toplantı daha geçekleştirildi.

EVDEN ÇIKMAYIN

Toplantı sonrasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘’evden çıkmayın’’ tavsiyesinin tekrarlayan Bakan Koca, şu açıklamalarda bulundu.

‘’Siyami Ersek Hastanesi’nde Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik. Bizler sahada ülkemiz için önlemler alırken, vatandaşlarımızın da aynı hassasiyetle evlerinde kalarak önlemlerini almalarını önemle rica ediyorum’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakan’ın tüm bu uyarılarına rağmen Son olarak, Yalova’nın AKP’li Belediye Başkan Vekili ve beraberindeki heyetinin kurum ziyaretleri gerçekleştirdiği ve bu ziyaretlerde maske, eldiven takmadıkları ortaya çıktı.

Sağlık Bakanı Koca’dan evden çıkmayın uyarısı geldi!

UYARILARI DİNLEMEDİLER

Yalova Belediyesi Ek Hizmet Binası ve birçok mahallede yer alan Umut Merkezleri’ni ziyaret eden Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Zeynep Arslan tarafından bilgilendirildi.

Umut Merkezleri’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Tutuk, şöyle konuştu:

”Umut Merkezleri’nde bulunan personelimizle bir araya gelerek yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldık. Bu kapsamda belediyemizin olanaklarını görmüş olduk. Yapmış olduğumuz incelemelerle ve istişarelerle vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunabilmemiz için gözlemlerde bulunduk” denildi. 

Sağlık Bakanı Koca’dan evden çıkmayın uyarısı geldi!