İşkur İş İlanları

İŞKUR Nisan ayı temizlik ve işçi alım ilanları! Bu ay 6 bin 768 işçi alımı yapılacak!

İŞKUR, Türkiye’de yayılmaya devam eden Coronavirüs salgınından dolayı birçok işyerinin iş başvurularının ertelendiğini duyururken diğer taraftan, özellikle üretim alanlarında faaliyet gösteren özel şirketlerin ve sağlık alanındaki kamu kurumlarının personel alım ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. 

NİSAN AYINDA ALINACAK PERSONEL SAYISI

Diğer aylara göre 2020 Yılı Nisan ayında, Türkiye genelinde istihdam sayıları hızla azalmaya başlarken, işsiz olan vatandaşlar bu süreç içerisinde geçimlerini sağlamak için, kendi mesleklerin haricinde, özel bir nitelik gerektirmeyen meslekler ile ilgili iş aramaya başladı. Bu bağlamda genelde temizlik personeli alımı ve vasıfsız işçi alım ilanlarına rağbet artmış durumda. Bu bağlamda Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Nisan ayı içerisinde temizlik, inşaat, büro-ofis işleri, depo, sevkiyat gibi işlerde çalıştırılmak üzere toplam 6 bin 768 personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un açık iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilanlar kapsamında, 939 temizlik personeli ve vasıflı vasıfsız olarak da 5829 işçi alımı yapılacağı belirtildi.

İŞKUR aracılığı ile temizlik personeli ve vasıflı vasıfsız işçi ve memur alımı yapan 23 farklı kamu kurumu bulunmaktadır. Bu kurumlar arasında bakanlık, üniversiteler, belediyeler ve daha birçok kamu kurum ve kuruluşları bulunmaktadır ve aşağıda bu ilanların yayınlandığı sayfaya ait linkler verilmiştir.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İş başvuruları İŞKUR e-şube ile aşağıda belirtilen link üzerinden online yapılacak olup, her bir iş ilanında öğrenim şartı ve meslek alanı farklı olmak üzere en az okuryazar, ilkokul, ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu personel alımı yapılmaktadır. Online başvurularınız için, aşağıda her bir ilan için linkler verilmiştir.

HANGİ ŞEHİRLERDE TEMİZLİK VE BEDEN İŞÇİSİ ALINIYOR?

En fazla alımlar başta İstanbul, İzmir, Kocaeli, Ankara, Antalya, Tekirdağ, Konya, Adana, Mersin olmak üzere Türkiye’nin yaklaşık 48 ilinde temizlik ve vasıflı vasıfsız işçi alımı yapılmaktadır. Alınacak personeller, çeşitli fabrika, üretim tesisleri, marketler ve farklı kurumsal şirketlerde istihdam edilecek olup, temizlik personeli ve beden işçisi alımı yapan kamu kurumlarının listesi aşağıda verilen linkler üzerinden belirtilmiştir.

BAŞVURU LİNKLERİ

Vasıflı-Vasıfsız işçi alım ilanlarını görüntülemek ve hemen online başvuru yapmak için burayı tıklayınız

Temizlik iş ilanlarını görüntülemek ve hemen online başvuru yapmak için burayı tıklayınız

Kamu personeli alımı yapan kurumların ilanlarını görüntülemek için burayı tıklayınız

İŞKUR aracılığı ile personel alımı yapan devlet kurumlarının ve özel sektörde faaliyet gösteren kurumsal şirketlerin ilanlarını görüntülemek için burayı tıklayınız

PERSONEL ALIMI YAPAN KAMU KURUMLARI

İlanların detaylarına ulaşmak için, istenilen ilanın üzerini tıklamanız yeterlidir.

Trakya Üniversitesi

Trakya Üniversitesi’ne bağlı hastaneye sözleşmeli olarak 64 personel alımı yapılacağı duyuruldu! ilanda, hemşire, röntgen teknisyeni, sağlık teknikeri ve diğer sağlık teknikeri alımı yapılacağı belirtildi.

Ankara Üniversitesi

İŞKUR, kendi resmi internet sayfası üzerinden, Ankara Üniversitesi kadrosuna Temizlik personeli, Bilgisayar Teknisyeni ve İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Teknikeri alımı yapılacağını duyurdu! Personel alımı iş başvuruları İŞKUR sayfasından online olarak yapılacak olup, başvurular 10 Nisan 2020’de sona erecektir.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa

İŞKUR, kamuya personel alımı yapılacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kamu iş ilanları’’ sayfasında yayınlanan ilana göre, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğüne KPSS 60 taban puan şartı ile temizlik personeli ve hasta yaşlı bakımı personeli alımı yapılacak. Alınacak personeller, kamuda kadrolu olarak daimi istihdam edilecek olup, başvurular İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online olarak yapılacaktır.

Gaziantep Üniversitesi 

Gaziantep Üniversitesi’ne bağlı hastaneye sözleşmeli olarak 85 personel alımı yapılacağı duyuruldu! ilanda, hemşire, röntgen teknisyeni, sağlık teknikeri ve diğer sağlık teknikeri alımı yapılacağı belirtildi. Sağlık personeli alımı ile ilgili belirtilen başvuru şartları ve diğer detaylar aşağıda verilmiştir.

Harran Üniversitesi

Harran Üniversitesine bağlı hastaneye sözleşmeli 58 sağlık personeli alımı yapılacağı duyuruldu! KPSS puan sıralaması esas alınacağı belirtilen ilanda, hemşire, röntgen teknisyeni, sağlık teknikeri ve diğer sağlık teknikeri alımı yapılacağı belirtildi. 

Çanakkale Ezine Belediyesi Kale Pers. Ltd. Şti. 10.04.2020

1 adat sulama montaj işçisi alımı

İstanbul Beyoğlu Dönüşüm Konut İmarTic. A.Ş. ENGELLİ Personel Alımı 18.04.2020

12 çöp toplama ve yol süpürme işçisi alımı

Ankara TÜBTAK Bilgem Yazılım Tekn. Araş. Enstitüsü Pers. Alımı 24.04.2020

Farklı branşlardan 37 memur alımı

Ankara TÜBİTAK ARDEB Pers. Alımı 22.04.2020

Farklı branşlardan 47 memur alımı

Kocaeli TÜBİTAK Bilgem Personel Alımı 22.04.2020

7 memur alımı

Burdur Bucak Belediyesi Pers. Ltd. Şti. 09.04.2020

5 taş duvar ustası alımı

Kocaeli TÜBİTAK MAM Personel Alımı 24.04.2020

2 farklı branştan 4 memur alımı

Antalya Gazipaşa Selinus İnş. Malz. San. Tic. Ltd. Şti. 09.04.2020

1 inşaat mühendisi alımı

Ankara Türksat Uydu Haber. Kablo TV Ve İşl. A.Ş. 31.07.2020

Farklı öğrenim düzeylerinden 36 memur alımı

Aksaray Ağaçören Belediyesi Pers. Ltd. Şti. 10.04.2020

4 temizlik personeli alımı

Bursa Osmangazi Belediyesi Pers. A.Ş. 10.04.2020

10 çöp toplama personeli