Sağlık Personeli

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı açıldı! Tüm isim listesi belli oldu

Sağlık Bakanlığı corona virüsü önlemleri kapsamında hastanede çalışacak 14 bin işçi için dün kura çekilişi geçekleştirdi. 

Hastanelerde çalışacak işçiler için yapılan kura çekilişi sonuçları iscisonuc.saglik.gov.tr/Giris.aspx adresi üzerinden açıldı. Sağlık Bakanlığı kura çekilişi bugünden devam edecek.

Sağlık Bakanlığı tarafından 14 bin sürekli işçi alımı çerçevesinde gerçekleştirilen Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Hakkari, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muş, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Zonguldak illerinin kura sonuçları isim listesi belli oldu.

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı açıldı! Tüm isim listesi belli oldu

8 Nisan SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİLİŞİ GERÇEKLEŞEN İLLER

Sağlık Bakanlığı tarafından 8 nisan tarihinde kura çekilişi gerçekleşen ve kura sonuçları açıklanan iller şöyle:

Bakanlık Merkez Teşkilatı, Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum, Hakkâri, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muş, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Zonguldak illeri için,

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı açıldı! Tüm isim listesi belli oldu

9 Nisan SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİLİŞİ GERÇEKLEŞEN İLLER

Sağlık Bakanlığı tarafından 9 nisan tarihinde kura çekilişi gerçekleşecek ve kura sonuçları açıklancak iller şöyle:

fyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova ve Yozgat illeri için kura işlemi gerçekleştirilecektir.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI 

Kura sonuçları saat 20.00′ den sonra iscisonuc.saglik.gov.tr/Giris.aspx adresi üzerinden ilan edilecektir.

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı açıldı! Tüm isim listesi belli oldu

KURA SONRASI YERLEŞTİRME NASIL OLACAK?

Sağlık Bakanlığı tarafından kura sonuçları sonrasında yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

Yerleştirme işlemi yapılan ve ataması yapılanlardan, 30 gün içerisinde göreve başlamayanlar (doğum, hastalık, askerlik vb. nedenlerle göreve başlayamayacak durumda olanlar hariç) ile atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak göreve başlatılmayanların ya da göreve başlatılıp da sonradan atama şartlarını taşımadığı anlaşılanların yerine yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle aranan şartları haiz olanlardan atama yapılabilecektir.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5 inci maddesinde belirtilen “işe göndermede öncelikli olanlar” ibaresindeki hüküm mezkûr yerleştirmede başvuran lehine tek başına bir hak teşkil etmeyecektir.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI