Gündem

Başbakan Davutoğlu: "Tüm Taşeron İşçiler Kadroya Alınacak!"

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Ak Parti grup konuşmasında taşeron işçilere müjdeli haberi verdi.

Tüm Taşeron Kadrolu Olacak

Başbakan yaptığı konuşmada “Yardımcı işlerde çalışanları da kamuya almayı kararlaştırdık. Böylece dışarıda kalan tek bir taşeron işçisi kalmayacak. Bu kişiler aynı yerde çalışmaya devam edecekler” dedi. Taşeron işçilerin merakla beklediği ve yetkili makamlardan net bir açıklama beklediği haber sonunda geldi. Başbakan Davutoğlu partinin her hafta yaptığı grup toplantısında yaptığı konuşmada taşeron işçilerin kadroya alınacağının müjdesini verdi.

Yardımcı İşçiler Dahil Tüm Taşerona Kadro Müjdesi

Başbakan Davutoğlu “Taşeron işçilerimizle kardeşlerimizle ilgili bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Seçim vaatlerimizde asılişlerde çalışanları kamuya alacağımızı söylemiştik. Çalışmalar asli asıl işlerde çalışan personelimizi kamuya alıyoruz, hayırlısı olsun. Vaatlerimiz arasında olmamasına rağmen adalet ve eşitlik gereği bir karar daha aldık. Yardımcı işlerde çalışan kardeşlerimiz için de hükümet olarak kamuya almaya kararlaştırdık. Böylece ister asıl iş olsun ister yardımcı iş olsun dışarıda kalan hiçbir taşeron işçi kalmayacak inşallah” şeklinde konuştu. Taşeron işçilerin durumunu kamupersoneli.net olarak her an takip etmeye devam edeceğiz. Taşeron işçilerin durumu hakkındaki bilgi ve duyurulardan anında haberdar olmak için kamupersoneli.net android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kadro Müjdesinin Sinyali Dün Verilmişti

Dün akşam saatlerinde yapılan Bakanlar Kurulu Toplantısı sonucu bu gün içerisinde böyle bir müjdeli haberin verilebileceğini sizlere duyurmuştuk. Şimdiden kadro bekleyen tüm işçi vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.

Kamupersoneli.net 

Bir Yorum

  1. Yaşasın BAŞBAKANIMIZ yaşasın TÜRKİYE yaşasın TÜM İŞÇİLER aylardan beri beklediğimiz haberi verdi BAŞBAKANIMIZDAN ALLAHım razı olsun

  2. bu ne saçmalık arkadaş kadro diye millete hayırlı olsun diyorlar simdide özel sözleşmeye döndüler vermiyeceğiniz kadroyu kamu oyuyla niye paylaşıyorsunuz sizden özel sözleşme istemiyor millet kadro istiyor keriz yerine koyupta oynamayın milletle bedeli ağır olur..

  3. Ak parti verdiği sözleri yerine getiriyor.sayın başbakanımız tesekkurler