Ekonomi

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi faizinde indirim yapıldı!

Ev almak isteyenlere güzel haber Yapı Kredi Bankası’ndan geldi. Banka, ev almak isteyenler için aylık faiz oranını yüzde 0,89’a indirdi. Banka, yapmış olduğu indirimin açıklamasını yazılı olarak duyurdu. Yapılan yazılı açıklamaya göre, yapılan çalışma ülke ekonomisine verilen desteğin arttırılması amaçlanıyor.

YÜZDE 0,89’A İNDİ

Tüm yaşamın, koronavirüs salgını sebebiyle olumsuz olarak etkilendiği bu dönemde, Yapı Kredi Bankası, ev almak isteyen vatandaşlara konut kredisi faizinde indirim yaptı. Ülke ekonomisine olan desteği arttırmayı amaçlayan bankanın yapmış olduğu indirime göre, konut kredisinin faiz oranı yüzde 0,89’a düşürüldü.

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi faizinde indirim yapıldı!

YAPILAN AÇIKLAMA

Yapı Kredi Bankası’nın yapmış olduğu açıklama kapsamında şu ifadelere yer verildi:

“Yapı Kredi’nin sunduğu bu fırsattan faydalanmak isteyenler; kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 0.89 faiz oranlı konut kredisi kullanabilecek. Aynı zamanda, kampanya kapsamında Yapı Kredi müşterilerine, farklı ödeme plan ve seçenekleri de oluşturulabilecek”

KONUT KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yayımlanan indirim duyurusunun ardından vatandaşlar, Yap Kredi Bankası’ndan konut kredisine ilişkin nasıl bilgi alabileceklerini araştırıyor. Uygun faiz oranlı konut kredisinden yararlanmak isteyenler 444 0 445 numaralı telefondan ya da bankanın internet şubelerinden başvuru yapabilir.