İşkur İş İlanları

İŞKUR duyurdu! En az ilköğretim mezunu 415 personel alımı yapılacak!

İlanlara başvurmak isteyen adayların en az ilköğretim mezunu olması yeterli. Pek çok şehirde gerçekleştirilecek olan alım için aşağıda gerekli tüm bilgiler mevcuttur. İŞKUR aracılığıyla toplam da 415 kasiyer alımı gerçekleştirilecektir. Başvurmak isteyen adayların İŞKUR’a üye olması gerekmektedir.

HANGİ İLLER ALIM YAPIYOR?

Kasiyer olarak görev almak isteyen adaylar için başvurunun verildiği iller şu şekilde ifade edilmektedir:

Çorum, Amasya, Malatya, Balıkesir, Aydın, Bilecik, Yalova, İstanbul, Kocaeli, Ordu, Çanakkale, Bolu, Sakarya, Bursa, Kırşehir, Ankara, İzmir, Tokat, Eskişehir, Kayseri, Manisa, Çorum, Deniz, Niğde, Gaziantep, Kastamonu, Erzincan, Aksaray

BAŞVURU ŞARTLARI

Kasiyer olarak görev almak isteyen vatandaşlar, başvuru şartlarını araştırmaktadır. Kasiyer alımı için başvuru şartları şu şekildedir:

– İletişim becerisinin yüksek olması
– Aktif ve dinamik çalışılmalı
– Disiplinli olarak çalışmak
– İlköğretim, lise ve önlisans mezunu olmak (İlanlara göre eğitim durumu değişkenlik gösterebilmektedir)
– T.C vatandaşı olmak
– Yüz kızartıcı suç ve 6 ayı geçen adli cezanın olmaması
– İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak
– İşini engelleyebilecek sağlık sorununun olmaması
– Gerekli zamanlarda vardiyalı çalışabilmek
– Takım çalışmasına yatkın
– Müşterilere karşı güler yüzlü olmak

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İŞKUR ilanlarına internet üzerinden online olarak başvurabilirsiniz. Koronavirüs salgını kapsamında başvurular artık online olarak alınmakladır. İlanları görüntülemek ve başvuru şartlarını öğrenmek için İŞKUR resmi sayfasına giriş yapmalısınız. İŞKUR’a giriş yapmak ve ilanlara başvuru yapmak için TIKLAYIN

İŞKUR’A NASIL KAYIT YAPILIR?

İŞKUR iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların, İŞKUR2a kayıt olması gerekmektedir. Üyeliğin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için bilgilerin eksiksiz ve tam olması gereklidir. Sisteme üye olduktan sonra internet üzerinden İŞKUR’un ilanlarını inceleyebilir, başvuru yapabilirsiniz.

İŞKUR duyurdu! En az ilköğretim mezunu 415 personel alımı yapılacak!

İŞKUR duyurdu! En az ilköğretim mezunu 415 personel alımı yapılacak!İŞKUR duyurdu! En az ilköğretim mezunu 415 personel alımı yapılacak!İŞKUR duyurdu! En az ilköğretim mezunu 415 personel alımı yapılacak!