Ekonomi

Dolar yeni haftaya yükselişle başladı! 27 Nisan güncel dolar ve euro fiyatları belli oldu!

Yatırımcıların yakından takip ettiği döviz fiyatları açıklandı. Koronavirüs salgınının etkisini hale devam ettirmesi, fiyatların da dalgalanmasına sebep oluyor. Dolar fiyatları 7 TL gibi kritik bir rakama çok yakınken, euro de 8 TL barajına iyice yaklaştı.

27 NİSAN DOLAR FİYATLARI NE KADAR?

Geçtiğimiz hafta dolar 7 TL barajına çok yakınken, bu hafta da yakınlığını korumaya devam ediyor. Bir önceki haftaya 6,9632’den kapatan dolar, bu hafta 0,25 artışla haftaya yükselişle başladı. An itibariyle dolar fiyatları 6,97 TL’den işlem görüyor.

Dolar yeni haftaya yükselişle başladı! 27 Nisan güncel dolar ve euro fiyatları belli oldu!

27 NİSAN EURO FİYATLARI NE KADAR?

Dolar fiyatları gibi euro fiyatları da yakından takip ediliyor. Euro da yeni haftaya yükselişle devam ediyor. Bir önceki haftanın kapanışına kıyasla yüzde 0,1 değer kazanan euro 7,56 TL’den satılıyor.

DOLAR 7 TL OLACAK MI?

Doların 7 TL barajını sorgulaması, “Dolar 7 TL olacak mı?” sorusunun sorulmasına sebep oluyor. Dolar fiyatları 7 TL barajına her geçen gün daha da yaklaşıyor. Analizciler de bunun sebebini, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ilişkilendiriyor. Koronavirüs salgınının her geçen gün etkisini arttırması, döviz fiyatlarını dalgalandırmaya devam ediyor. Analistler, konuyla ilgili doların önümüzdeki günlerde 7 TL seviyesine direnç göstereceğini ifade etti.