Gündem

Evinde uyuşturucuyla yakalanan adamdan şoke eden savunma! "Çocuğa içiriyoruz!"

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü sabah 07.00’de eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonu düzenledi. Balıkesir’in başta Edremit olmak üzere Ayvalık ve Bandırma ilçelerinde daha önceden belirlenmiş 49 adrese aynı anda baskın yapıldı. Edremit’te baskın yapılan bir evde, evinde poşet içerisinde bonzai bulunduran bir adam kendini, “Karımın o, çocuğa içirip, yemeklere katıyoruz” şeklinde savundu.

EVDE BONZAİ BULUNDU

Polisin yapmış olduğu aramada, bir poşet içerisinde bonzai bulundu. Poşeti alan polis, ev sahibine “Bu ne?” diye sorunca, ev sahibi, poşetin karısına ait olduğunu yemeklere kullanıp, çocuklarına içirdiklerini ifade etti.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, 49 adrese düzenlemiş olduğu eş zamanlı operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları için, “6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkındaki kanuna muhalefet” suçundan 8 kişiyi gözaltına aldı.

Evinde uyuşturucuyla yakalanan adamdan şoke eden savunma! "Çocuğa içiriyoruz!"

OPERASYONA DEDEKTÖR KÖPEKLER DE KATILDI

Geniş çaplı düzenlenen operasyona detektör köpekler ve drone’ler de eşlik etti. Polis, toplamda 309 kişiyi kimlik kontrolü yaptı. Balıkesir’de düzenlenen operasyona 28’i rütbeli olan 362 polis katıldı.

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER

Düzenlene operasyonda ise polis, 3 tane ruhsatsız silah, 133 tane fişek, 2 tane yivsiz av tüfeği, 1 tane ectasy hap, 31,85 gram bonzai ve 13,67 gram metamfetamin ele geçirdi. ;Konuyla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

Evinde uyuşturucuyla yakalanan adamdan şoke eden savunma! "Çocuğa içiriyoruz!"