Gündem

Kritik kabine toplantısı başladı! Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalar yapacak!

Video konferans aracılığıyla düzenlenen toplantı 15.10’da başladı. Toplantıda 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağının gevşetilmesi, LGS ve YKS sınav tarihleri ile okulların açılması gibi önemli pek çok konu masaya yatırılacak.

VİDEO KONFERANS ARACILIĞIYLA YAPILIYOR

Toplantı, koronavirüs salgını sebebiyle video konferans olarak düzenleniyor. 6. defa video konferans ile düzenlenen toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapması bekleniyor. Toplantı saat 15.10’da başladı.

Kritik kabine toplantısı başladı! Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalar yapacak!

GÜNDEMDE OLAN KONULAR

Erdoğan başkanlığında 15.10’da başlayan toplantıda önemli birçok konu ele alınacak. Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği LGS ve YKS tarihlerine ilişkin kritik kararların alınması gündemde. Aynı zamanda 65 yaş üst ve 20 yaş altı vatandaşlara uygulana sokağa çıkma kısıtlamasının da gevşetilmesi konuşulacak konular arasında.

YKS – LGS SINAV TARİHLERİ DEĞİŞECEK Mİ?

Milyonlarca öğrencinin gireceği YKS ve LGS sınav tarihlerinin değişip değişmeyeceği, en çok merak edilen konuların arasında. 6. defa video konferans aracılığıyla düzenlene kabine toplantısında bu konu da ele alınacak. Toplantı sonrasında Erdoğan’ın sınav tarihlerine ilişkin açıklama yapması öngörülüyor.