Kültür-sanat

11 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununda ödül ne?

11 Mayıs Survivor 2020 de bu akşam farklı bir ödül verilecek. Ödülü kazanan takım, meşhur villaya gidecek ve villada 70’ler partisine katılacak. Ödülün her haftada da büyümesi, Survivor izleyicilerinin ödülü hangi takımın kazandığını araştırmasına neden oluyor. Bu akşam oynanan ödül oyununda hangi takım galip geldi?

Ödül oyununda bu haftada villanın olması ve villada düzenlenecek olan bir partinin olması, iki takımında hırslı bir şekilde mücadele etmesine neden oldu. Kazanan takım, meşhur villaya gidecek, villada bir gece geçirecek, 70’ler partisine katılacak ve sirk eğlencesine katılabilecekler.

TAKIMLAR KIYASIYA MÜCADELE ETTİ

11 Mayıs Survivor ödül oyununda hangi takımın ödülü kazandığı ve villaya gideceği internet üzerinde araştırıyor. Oyun başlamadan önce, diğer oyunlarda da olduğu gibi avantaj oyunu oynandı. Avantaj oyununu kazanan takım, parkurda yarışmak istedikleri takımı seçme hakkını da kazanmış oldu. Bu haftada inanılmaz performans sergileyen takımlar, villa ödülünü almak için kıyasıya mücadele etti.

11 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununda ödül ne?

11 MAYIS SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

İki takımda partiye gitmek, bir gece villada kalmak ve eğlenmek için villa ödülünü kazanmak istiyor. İki takımda sayısı 9 – 9’a getirerek, oyunu bayrağa götürdüler. Bayrak oyununda kazanan takım Gönüllüler oldu. 

ELEME ADAYLARI KİM?

Her Salı adaya bir kişi veda ediyor. Bu haftanın eleme adayları Ünlülerden Mert, Gönüllülerden Berkan oldu. Hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımının dokunulmazlık oyununun bir ayağını kaybetmesi üzerinde toplamda Ünlülerden 3 Gönüllülerde 3 aday çıkacak. Salı akşamı Berkan ve Mert dışında gitme adayları belirlenecek ve gecenin sonunda bir kişi Survivor 2020’ye veda edecek.