Genel

Arnavutköy'de küçük kızın Suriyeliler tarafından taciz edildiği iddiası mahalleyi savaş alanına çevirdi! Polis güçlükle ayırabildi!

Arnavutköy’de 7-8 yaşlarındaki küçük bir kız çocuğunun taciz edildiği iddiası mahalledekileri çileden çıkardı. Çocuğun ailesi ile Suriye uyruklu kişiler arasında çıkan kavgaya, olay sırasında aracı zarar gören kişiler de karışınca kavga bir anda daha da büyüdü.

KAVGA BİR ANDA BÜYÜDÜ

Olay İstanbul’un Arnavutköy ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi, Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre dün akşam 23.00 sularında, 7-8 yaşlarındaki küçük bir kız çocuğu, Suriye uyruklu kişiler tarafından taciz edildi. Küçük kız olayı ailesine anlatınca, bir anda aile üyeleri sokağa çıkarak tacizde bulunduğu iddia edilen kişilerle kavga etmeye başladı.

BİR ARAÇ ZARAR GÖRDÜ

Kavga sırasında bir aracın zarar görmesi üzerine, araç sahipleri de kavgaya karıştı. Sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen, tüm mahalleli bir anda sokağa indi. Bölgeden yapılan ihbar üzerine olay yerine birçok polis ekibi sevk edildi.

POLİS BİBER GAZIYLA AYIRABİLDİ

Polis ekipleri, mahallede bir anda büyüyen kavgayı ancak biber gazıyla ayırabildi. Biber gazını kullanan polisler kavgayı ayırarak, bazı kişileri gözaltına alarak emniyete götürüldüğü ifade edildi.

CEP TELEFONLARINA KAYDEDİLDİ

Yaşanan büyük kavga, vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındı. Polisin olayla ilgili açmış olduğu soruşturma devam ediyor.