Ekonomi

900 bin hanenin elektriği kesildi! 118 bin hane icralık oldu!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ekonomi gündemini değerlendirdi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ekonomi politikalarını eleştiren Karamollaoğlu, şu açıklamalarda bulundu;

‘’şunu bilelim ki, ülke adeta yanıyor. İktidar ise yangına su dökmek yerine adeta benzinle gidiyor. Sonrada dönüp millete kriz yok, ayaktayız, bize güvenin, mesajlarını vererek gerçekleri gizlemeye çalışıyor. Sadece laf üretiyor. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bir şey ortadaysa, güneş gibide açıkça görünüyorsa siz bunu üzerini örterek gizleyemezsiniz. Mutlaka açığa çıkar.

İŞSİZLİK VE HAYAT PAHALILIĞI DAHA DA ARTACAK!

Bakın koronavirüs salgını sırasında bile birçok tedbirler alındı güya ama 900 bin hanenin elektriği kesildi. Efendim sonradan açıldı. Tamam sonradan açmışsındır amam ki açıldı mı açılmadı mı o da belli değil, 118 bin hane icralık oldu. Sayın Berat Albayrak; “Ekonomik İstikrar Kalkanı’nın olumlu sonuçlarını salgın sonrasında göreceğiz” diyor. Güler misin, ağlar mısın?

Göreceklerimiz ne yazık ki, bu politikalar devam ederse işsizliğin arttığı olacak. Borç yükünün daha da arttığını göreceğiz. Ve hayat pahalılığı devam edecek. Hem de eskisine kıyasla daha acımasız bir şekilde. Tablo ortada.. Bu sebeple iktidara sesleniyorum!.. Bu yangına ailen müdahale edin!

Laf üretmek çare üretmek değildir. Lütfen bunu görün’’ dedi.