Gündem

Ali Babacan ve Davutoğlu’na kumpas mı kuruluyor?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV ekranlarında erken seçim gündemine dair bazı açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakının önümüzde ki günlerde meclise sunmaya hazırladığı seçim kanunu değişikliği hakkında bazı açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, yapılacak düzenlemeler ile Ali Babacan ve Davutoğlu’nun seçime girememesi için kumpas kurulmak istendiğini gündeme getirdi.

“Bu kumpası bozmak benim boynumun borcudur” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu.

ERKEN SEÇİM TARTIŞMASI

Seçime gidilip gidilmeyeceğine iki kişi karar verir. Birisi Erdoğan’dır diğeri de ortaklığı bozup bozmayacağı belli olmayan Sayın Bahçeli’dir.

Erdoğan erken seçim diyebilir. Sayın Bahçeli de “Ben bunlardan bıktım, ekonominin hali ortada” der erken seçim ister.

“BABACAN VE DAVUTOĞLU İÇİN KUMPAS KURUYORLAR”

Biz şu anda her şeyimizle hazırız. Alanlardayız. Onlar erken seçim desin ya da demesin. Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazanmasını nasıl yaptılar. YSK’da kumpas kurdular. Şimdi Ali Babacan ve Davutoğlu için de kumpas kuruyorlar. Bu kumpası bozmak benim boynumun borcudur.

Seçim barajını kim getirdi? Darbeciler. Madem darbeye karşısın neden bu anayasayı değiştirmiyorsun.

“BABACAN BİRİKİM SAHİBİ BİR İNSANDIR”

Babacan düzgün bir insan. O yapı içerisinde Babacan da Davutoğlu da adı yolsuzluğu bulaşmamış, o yapılanmada nadir insanlardan. Sayın Babacan, ekonomide kaynakların nereye kullanılması gerektiği konusunda birikim sahibi bir insandır.