Personel Alımı

29 Mayıs güncel kamu iş ilanları! KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı yapılacak!

Bugün yeni kamu iş ilanları yayınladı. 29 Mayıs 2020 tarihi itibari ile başta belediyeler ve üniversiteler olmak üzere 15 farklı resmi kurum, kendi bünyelerinde daimi olarak istihdam edilmek üzere farklı sayılarda personel alımı yapılacak.

Personel alımları KPSS 50,60 ve 70 taban puan şartı ile ve KPSS şartsız olarak farklı şartlar ile alınacak olup, en fazla alımlar zabıta memuru ve farklı branşlardan sağlık personeli statülerinden yapılacaktır.

PERSONEL ALIMI YAPAN KAMU KURUMLARININ GÜNCEL İŞ İLANLARI

Aşağıda 15 farklı kamu kurumunun güncel iş ilan listesi ve bu ilanlara ait özet anlatımı verilmiştir. İlan hakkında ki tüm detaylara ulaşmak için kurum isminin belirtildiği başlıkların üzerini tıklamanız yeterlidir.

1 – BEYKOZ BELEDİYESİ

Beykoz Belediyesi İŞKUR sayfasından, KPSS 70 taban puan şartı ile 50 zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı başvuruları 01-10 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların, haber içeriğinde belirtilen evraklarla birlikte yine belirtilen adrese teslim etmeleri gerekmektedir.

2 – AMASRA BELEDİYESİ

Amasra Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla itfaiye eri ve zabıta memuru alınacaktır.

3 – DHMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, personel alımı yapacak. 20 havalimanına alınacak olan personel alımına ilişkin tüm detaylar haberimizde mevcut.

4 – KONYA SELÇUKLU BELEDİYESİ

Selçuklu Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır.

5 – TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

Tarım ve Orman Bakanlığı başvuruları 1 Haziran’da başlayacak ve 12 Haziran 2020’de sona erecektir.

6 – MEVLANA KALKINMA AJANSI

T.C. Mevlana Kalkınma Ajansı’nda, 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Hizmetlerine İlişkin Kanun, Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği ve 4 sayılı Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 200 üncü maddesine göre yapılacak yarışma sınavı ile “1 (bir) İç Denetçi, 3 (üç) Uzman Personel, 1 (bir) Hukuk Müşaviri Olarak Görevlendirilecek Uzman Personel ve 1 (bir) Destek Personeli” istihdam edilecektir.

7 – DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI

Diyanet işleri Başkanlığı, Merkez Teşkilatında daimi olarak istihdam etmek üzere önlisans ve lisans mezunu toplam 50 personel alımı yapacak! Diyanet personel alımı başvuruları başlamış olup 22 Haziran 2020 tarihinde sona erecektir.

8 – BİNGÖL BELEDİYESİ

Bingöl Belediyesine 30 yaşını doldurmamış 16 zabıta memuru alımı yapılacak! Zabıta memuru alımı için başvurular başlamış olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların, aşağıda belirtilen adrese en geç 26 Haziran 2020 günü saat 16:30’a kadar başvuru işlemlerini online olarak yapmaları gerekmektedir.

9 – ANKARA ÇANKAYA BELEDİYESİ

Çankaya Belediyesi KPSS 60 puan şartı ile bay-bayan 80 zabıta memuru alımı yapacak. Zabıta alımı en az lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden yapılacak olup, adayların en geç 29 Mayıs 2020 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Ayrıca zabıta memuru alımı için istenilen başvuru şartlar arasında adayların B sınıfı ehliyeti olma şartı aranmaktadır.

10 – ERZURUM ŞENKAYA BELEDİYESİ

Şenkaya Belediyesine KPSS 70 ile bay-bayan zabıta memuru alınacak! Zabıta memuru alımı için başvurular 24 Haziran’da başlayacak ve 03 Temmuz 2020’de sona erecektir.

11 – SOSYAL GÜVENLİK KURUMU

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alımı yapacağını duyurdu. Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcılığı statüsünde 20 personel alımı yapılacak olup, başvurular 19 Haziran 2020’de sona erecektir.

12 – MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi İŞKUR aracılığı ile 13 farklı meslekten personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı başvurular 30 Mayıs 2020’de sona ermektedir.

13 – TÜBİTAK

TÜBİTAK kendi bünyesinde daimi olarak istihdam edilmek üzere farklı branşlardan 60 mühendis alacak!

14 – İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

İnönü Üniversitesi sözleşmeli olarak 300 hemşire, 2 psikolog, 1 diyetisyen, 2 fizyoterapist ve farklı branşlardan 37 sağlık teknikeri olmak üzere toplam 342 sağlık personeli alımı yapacak! Sağlık Personeli alımı başvuruları 28 Mayıs ile 12 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak olup, başvurular İnönü Üniversitesinin https://personelilan.inonu.edu.tr adresinden online yapılacaktır.

15 – PAMUKKALE VE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ

Kocaeli Üniversitesi hastanesine 256, Pamukkale Üniversite hastanesine 253 olmak üzere farklı branşlardan toplam 509 sağlık personeli alımı yapılacak! Her iki üniversite hastanesine personel alımları KPSS puan sıralamasına göre yapılacak olup, alınacak personeller üniversite bünyesinde sözleşmeli olarak istihdam edileceklerdir.