Kpss A Memur Alım İlanları

AFAD Personel Alımı İçin Başvurular Sona Eriyor

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) çeşitli alanlarda personel alımı gerçekleştirecek.

İlk olarak 25 kişiyi bünyesinde istihdam edecek olan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesi üzerinden personel alımlarına yönelik bilgilendirmeleri yapmaya başladı. Başvurular 25 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Hukuk, Harita Mühendisliği ,işletme, İktisat, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunlarını bünyesinde istihdam edeceği AFAD tarafından açıklandı.

AFAD Personel Alımı Kapsamında Alınacak Personeller

2 kişi Bilgisayar Mühendisliği ,2 Kişi Elektronik Mühendisliği, 3 Kişi Endüstri Mühendisliği, 2 Kişi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği ,1 Kişi Harita Mühendisliği , 1 Kişi Hukuk , 4 Kişi İstatistik , 7 kiş İşletme, Siyaset bilimi ve kamu yönetimi, kamu yönetimi, çalışma ekonomisi, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi olarak açıklandı.

AFAD Personel Alım İlanına Başvuru Şartları

-Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak
-35 yaşını doldurmamış olmak
– 5 ve 6 temmuz 2014, 4-5 temmuz 2015 tarihlerinde gerçekleşen kpss üzerinden 70 ve üzeri puan almak
-2014 ve 2015 yılları Yabancı Dil Sınavı’ndan en az C almış olmak
-Erkek adaylar için askerliğini bitirmiş olmak aranan şartlardan bazıları.

AFAD Personel Alımı İçin Son Başvuru Tarihi

Son başvuru tarihi 25 mart 2016 olarak açıklanmış. Başvurular https://sinav.afad.gov.tr/ adresinde bulunan Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcılığı İş Talep Formu doldurularak yapılacak.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. afadda çalışmak isterim verilecek her görevi başarıyla yapmaya hazırım