İşkur İş İlanları

Toyota 800 işçi alımı başvuru şartları nelerdir?

11 Mayıs’ta Sakarya fabrikasında üretime tekrar başlayan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, üretim ve ihracat hedeflerini artırmak ile birlikte iş gücünü desteklemek için önümüzdeki aylarda İŞKUR üzerinden yaklaşık 800 kişilik istihdam sağlayacak.

İŞKUR Sakarya İl Müdürlüğü ile Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye arasında kayıtlı ve nitelikli iş gücünün desteklenmesi için kısa süreli adaptasyon ve sertifika eğitimleri düzenlenmesine ilişkin protokol imzalandı.

Toyota 800 işçi alımı başvuru şartları nelerdir?

HANGİ MESLEKLERDEN İŞÇİ ALINACAK?

İŞKUR’a kayıtlı iş arayanların yararlanacağı projeyle kaynak, montaj ve boya işçiliği mesleklerinde olmak üzere toplam 800 kişi eğitim alarak fabrikada istihdam edilecek.

Kurs programına katılım sağlayan sözleşmeli işçiler, 6 aylık çalışma sonrasında uygun görülmesi halinde firmada kadrolu çalışan olma imkanına da sahip olabilecek.

3 AYDA 800 KİŞİ İŞE ALINACAK

Açıklamada görüşlerine yer verilen Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Toshihiko Kudo, dünya genelinde zor koşullarla mücadele edilen bugünlerde de Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye olarak istikrarlı üretimi sürdürerek Türkiye ve Sakarya’ya katkı sağlamaya devam ettiklerini belirtti.

Toyota 800 işçi alımı başvuru şartları nelerdir?

ARANAN NİTELİKLER:

Üretim bölümlerinde istihdam edilmek üzere;

Meslek yüksekokulu, teknik lise, meslek lisesi veya genel lise mezunu

Kocaeli, Sakarya veya Düzce illerinde ikamet edebilecek

Vardiyalı çalışabilecek

Bay adaylar için askerlik hizmeti tamamlanmış veya en az 1 yıl tecilli olması gerekiyor. 

BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

800 işçi alımı için henüz İŞKUR’un resmi internet sayfası olan iskur.gov.tr adresinde yayınlanmadı. Ayrıca başvuru tarihinin ne zaman başlayacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Detaylı bilgi almak için lütfen arayınız:

Tel: 0264 295 16 90

0264 295 11 55

0264 295 10 61

0533 153 70 71

0533 153 69 99

Bir Yorum

  1. Eşim çalıstı ve kadro için hastaneye gönderildi içerde kadro alımı olmadğı söylendi her gün dua ediyorum arasınlar diye tesekkür ederim