Kültür-sanat

Ünlü oyuncu aynı maskeyi defalarca kullandı! Bakın başına ne geldi!

Salgın döneminde oğlu Can Alex ile kendisini aynı evde karantina altına alan ünlü oyuncu Esra Akkaya, aynı maskeyi defalarca kullandığını ifade etti. Esra Akkaya, aynı maskeyi defalarca kullanmasından dolayı gözyaşı yolu iltihabına yakalandığını açıkladı.

İNGİLTERE’DEN GELDİ, KENDİNİ İZOLE ETTİ

Salgının etkisini hafifletmesiyle birlikte, normalleşme adımlarının atılmasına rağmen bazı vatandaşlar gibi ünlü isimler de kendilerini evlerinde izole etmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri de Esra Akkaya. Geçtiğimiz hafta annesi ve oğlu ile birlikte İngiltere’den Türkiye’ye gelmesi üzerine kendini karantina altına alan Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında gözyaşı yolu iltihabı olduğunu açıkladı.

AYNI MASKEYİ DEFARLARCA TAKMIŞ

Ünlü oyuncu, İnstagram hesabında yapmış olduğu canlı yayınında defalarca aynı maskeyi taktığı için gözyaşı yolu iltihabı olduğunu itiraf etti. Akkaya, sosyal medya hesabındaki canlı yayında şu ifadeleri kaydetti:

“Bir süredir yoktum, gözyaşı yolu iltihabı oldum. Çok acayip bir şey, maske hastalığıymış. ‘Aman’ diyeyim, dikkat edin. Ben aynı maskeyi defalarca kullandım, itiraf ediyorum”

DAHA TAM İYİLEŞEMEDİM

Akkaya, yaptığı açıklamanın devamında şu ifadeyi kaydetti:

“Siz yapmayın, çünkü çok ciddi riskleri var. Yani burundan o gözyaşı yoluna doğru bir sürü bakteri gidebiliyor. Hiç akla gelmeyecek bir şey. Hala daha tam iyileşemedim ama artık enfeksiyonu geçti, gözümün şişi indi. Yani demem o ki; dikkatli olun”