Personel Alımı

SYDV Personel Alımı Yapan Yerler (24 Mart 2016)

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) personel alımlarına devam ediyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)  ‘nin Denizli , Erzincan ve Kastamonu şehirlerinde personel alımı yapacağına dair personel alım ilanları yayımlandı. Denizli  Çameli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)  1 Büro Görevlisi alımı gerçekleştirecek. Erzincan Üzümlü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)  1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı gerçekleştirecek. Kastamonu Ağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 1 Büro Görevlisi İstihdam edecek.

Denizli Çameli SYDV Personel Alımı ( Büro Görevlisi ) ilanına başvuru için ön şartlar  

Başvuruda bulunacak adayın İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin herhangi bir bölümünden , Fen – Edebiyat Fakültelerinin Sosyoloji ve Psikoloji, Eğitim Fakültelerinin PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölümlerinden veya Hukuk Fakültesinden mezun olması gerekiyor
Denizli Çameli ilçesinde ikamet ediyor olmalı.
2014 veya 2015 KPSS P3 puanı en az 60 almış olması gerekiyor.
– Ayrıca Başvuruda bulunacak adayın Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olması gerekiyor.
Denizli Çameli SYDV Personel Alımı ilanına son başvuru tarihi 7 Nisan 2016 . Başvuruda bulunmak isteyen adaylar detaylı bilgilere Denizli Çameli Kaymakamlığı’nın internet sitesinden ulaşılabilir. 

Erzincan Üzümlü SYDV Personel Alımı  (Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi)

Ziraat Mühendisliği Mezunu olmalı, B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmalı, ayrıca başvuruda bulunacak adayın Office programlarına hakim olması ön şartı aranıyor. Başvuruda bulunmak için son tarih 30 Mart 2016 olarak belirlenmiş İlgili ilana ve başvuru detaylarına Erzincan Üzümlü Kaymakamlığı resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kastamonu Ağlı SYDV Personel Alımı (Büro Görevlisi)

Başvuruda bulunacak adayların 4 senelik eğitim veren iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden ya da Sosyal Hizmetler, İletişim, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik , Psikoloji, Felsefer, Halkla İlişkiler  , Sosyoloji bölümlerinden birinden mezun olmak. SYDV personel alımı için başvuruda bulunacak adayların en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması , Office programlarını iyi derecede kullanıyor olması, son 6 aydır Kastamonu şehrinde yaşıyor olması gerekmektedir.  Son başvuru tarihi olarak 1 nisan 2016 belirlenmiş. İlgili personel alımı ilanı ve başvuru için Ağlı Kaymakamlığı’nın internet sitesi üzerinden başlayabilir.

Kamupersoneli.net