Gündem

Bayram öncesi kısıtlama gelecek mi? Bilim Kurulu toplandı! Yeni kararlar açıklanacak!

Çin’de 2019 yılının Aralık ayında ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, can almaya devam ediyor. Ülkemizde de etkisini göstermeye devam eden virüse ilişkin bugün Bilim Kurulu ve Bakan Koca bir kere daha toplanıyor. Video konferans aracılığı ile yapılacak toplantı sonrasında 19.00’da Bakan Koca açıklama yapacak.

VAKALAR DÜŞMEDİ

Özellikle 1 Haziran normalleşme adımlarından sonra artan vaka sayıları tüm Türkiye’yi tedirgin etmişti. 1000’in altına düşmeyen vaka sayılarına ilişkin bugün Bakan Koca’nın Kurban Bayramı’nda alınacak önlemleri açıklaması bekleniyor.

SON DURUM AÇIKLANACAK

Düzenli olarak ülkemizdeki koronavirüs durumunu değerlendiren Bilim Kurulu ve Bakan Koca, bugün 17.00’de bir kere daha toplandı. Video konferans yöntemiyle yapılan toplantı 19.00’da sona erecek. Bakan Koca canlı yayında Türkiye’nin son durumunu değerlendirecek.

Bayram öncesi kısıtlama gelecek mi? Bilim Kurulu toplandı! Yeni kararlar açıklanacak!

DÜNÜN VERİLERİ NASIL?

Bakan Koca her gün günlük koronavirüs verilerini açıkladı. Aç9ıklanan verilere göre ülkemizde son 24 saatte 1.053 yeni vaka tespit edildi. Salgın sebebiyle 19 kişi hayatını kaybederken, 2.297 kişi iyileşerek, sağlığına kavuştu.