İşkur İş İlanları

İŞKUR aracılığı ile 340 büro memuru alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kendi internet sayfası olan iskur.gov.tr adresi üzerinden yeni iş ilanları yayınlandı. İŞKUR’un açık iş ilanları kategorisinde yayınlanan güncel iş ilanlarına göre, Türkiye’nin 44 ilinde faaliyet gösteren toplam 182 kamu ve özel kurum, büro memuru alımı yapacak.

Toplamda 340 büro memuru alımı yapılacak olup, en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden adaylar başvuru yapabileceklerdir. Peki, iş başvuruları nasıl yapılacak? Hangi şehirlerde personel alımı yapılıyor? İşte ayrıntılar…

HANGİ ŞEHİRLERDE BÜRO MEMURU ALINACAK?

İstanbul, Manisa, Tekirdağ, Ağrı, İzmir, Amasya, Kocaeli, Ankara, Balıkesir, Bursa, Karaman, Aydın, Erzurum, Sinop, Edirne, Denizli, Adana, Samsun, Kırşehir, Elazığ, Mersin, Giresun, Yozgat, Malatya, Uşak, Trabzon, Kırşehir, Erzincan, Artvin, Aksaray, Gaziantep, Sakarya, Diyarbakır, Sivas, Kırıkkale, Yalova, Tokat, Muğla, Afyonkarahisar, Çanakkale, Kahramanmaraş, Antalya, Eskişehir ve Konya olmak üzere 44 şehirde büro memuru alımı yapılacaktır.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İş başvuruları İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online olarak yapılacaktır. Her bir ilanın son başvuru tarihi ve adaylardan istediği başvuru şartları farklın olup, her bir ilan içeriğinde ayrı ayrı belirtilmiştir. Aşağıda belirtilen ilanlar haricinde personel alımı yapan firmaların güncel iş ilanlarını görüntülemek ve hemen İŞKUR sayfasından online başvuru kaydınızı oluşturmak için aşağıda link verilmiştir.

İllere Göre Yayınlanan İŞKUR Büro Memur Alım İlanlarının Tamamını Görüntülemek İçin BURAYA TIKLAYINIZ