Kültür-sanat

Müge Anlı sosyal medyada gündem oldu! Türkiye'yi şoke eden Şiar Kılıç olayı! Korkunç iddia, el ve ayak bilekleri..

Sakarya’da çıkan yangın sonucunda evde mahsur kalan Şair Kılıç’ın ölümü için Müge Anlı’ya başvuruldu. Gündeme bomba gibi düşen olay, internet üzerinde araştırılmaya başlandı. Yayına çıkan baba, çocuğunun çıkan yangın öncesi öldürülmüş olabileceğini iddia etmesiyle ortalık karıştı.

ÇOCUĞUMUN ÖLÜMÜNÜ RÜYAMDA GÖRDÜM

Anne Gülizar Emanet, katılmış olduğu canlı yayında şaşırtan ifadeler kullanıldı. Gülizar Emanet ile aynı evde yaşadığı ifade edilen Bahadır Bey, canlı yayına katıldı. Katıldığı canlı yayında, “Gece 23.00 sıralarında Şiar uyumak için bitişiğimizdeki eve geçti. Gülizar zaten daha önce, ‘Şiar 13 yaşına gelmeden ölecek’ demişti” ifadesini kullanınca stüdyo buz kesti.

ŞAİR’İN BABASI “OĞLUM ÖLDÜRÜLMÜŞ OLABİLİR”

Şair’in babası Samet ise, oğlunun eski eşinin ilişki içerisinde bulunduğu kişi tarafından şiddette maruz kalıp, öldürülmüş olabileceğini iddia etti. Tüm Türkiye’yi asıl şoke eden olay ise, anne Gülizar’ın yangından iki gün önce hastaneye giderek oğlunun öldüğünü söylemesiydi. Konuyla ilgili Müge Anlı, anne Gülizar’ı sorguladı ancak, sorularına net cevap alamadı.

Müge Anlı sosyal medyada gündem oldu! Türkiye'yi şoke eden Şiar Kılıç olayı! Korkunç iddia, el ve ayak bilekleri..

EL VE AYAK BİLEKLERİ YOKTU

Konuyla ilgili konuşan bir izleyici ise olaya tanık olduğunu belirtirken, “Yangından cesedi çıkarılırken, Şiar Kılıç’ın el ve ayak bilekleri yoktu” iddiası herkesi şoke etti. Olayla ilgili bir diğer iddia ise, Bahadır Bey ile Gülizar Hanım arasında yaşanan kavgayı ayırmak isteyen Şiar’ın kayarak yere düşmesi ve bir daha kalkmamasıydı.