İşkur İş İlanları

BİM Market İŞKUR aracılığı ile 8 ilden 593 personel alımı yapacak!

BİM Birleşik Mağazalar zinciri, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un ‘’Açık İş İlanları’’ kategorisinde yayınlanan ilanlara göre BİM Market, 89’u engelli olmak üzere toplam 593 personel alımı yapacak.

Personel alımları aşağıda belirtilen şehirlerde ki 18 farklı market şubelerine yapılacaktır. Ayrıca İstanbul için genel başvuru sayfası açılmıştır. En az lise mezunu adaylar İstanbul ilinde bulunan size en yakın BİM market şubelerine giderek başvurularını yapabilirler. İŞKUR sayfası üzerinden İstanbul ili için hemen başvuru yapmak için BURAYA TIKLAYINIZ.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK İLLER

Tekirdağ, İstanbul, Şanlıurfa, Trabzon, Bursa, Muğla ve Kırklareli olmak üzere 8 ilimizde personel alımı yapılmaktadır.

HANGİ MESLEKLERDEN PERSONEL ALINACAK?

BİM market zincir mağazalarına en fazla kasiyer ve beden işçisi ihtiyacı bulunmaktadır. Bu bağlamda BİM şubelerinde şu sayılarda şu mesleklerden personeller alınacaktır.

501 Kasiyer alımı,

89 Beden işçisi alımı,

2 Satış danışmanı alımı,

3 Perakende satış elemanı alımı yapılacaktır.

NOT: FİLE market zinciri BİM Market A.Ş’ye ait olup, alınacak bazı personeller FİLE Market şubelerinde istihdam edilecektir.

İSTANBUL İLİ İÇİN BAŞVURU YAPANLAR

Yemek+Yol ücreti verilecektir. Çalışma saatleri 07:30-16:00 ve 13:30-22:00 arasıdır. Avrupa Yakası Mağazaları için Burak Aydoğan (0551 153 2669), Anadolu Yakası Mağazaları için Kemal Eyüp Çam (0551 016 8187) ile iletişime geçebilirsiniz.

İŞKUR üzerinden online başvuru yapan adayların başvur butonuna tıkladıktan sonra işveren ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

İLLERE GÖRE BAŞVURU

Diğer iller için İŞKUR sayfası üzerinden başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikli olarak BURAYA TIKLAYINIZ. Ardından aynen ‘’ BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR’’ yazısını, açılan sayfa üzerinde yer alan ‘’iş yeri ünvanı’’ kısmına kopyalayıp yapıştırın ve ardından ‘’ARA’’ butonuna basınız. Gel sayfa üzerinde illere göre sıralanmış BİM Market ilanları görüntülenir. Bu sayfa üzerinden, kendi ilinizde bulunan iş ilanına tıklayıp, e-devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.