Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı alımlarını bekleyenlere müjde! Bakanlık yeni personeller alacak! Başvuru şartları belli oldu mu?

Düzenlenen koronavirüs toplantısı sonrasında basın mensubu çalışanlarının sorularını cevaplayan Bakan Koca, atama bekleyenlere ilişkin önemli açıklamalar da yaptı. Pandemi döneminde yer yer alımların yapıldığını belirten Bakan, önümüzdeki dönemlerde de alımların olacağını müjdeledi.

3 AY SONRA BİR İLK

Bakan Koca ve Bilim Kurulu’nun düzenlemiş olduğu toplantıda bugün bir ilk gerçekleşti. 30 gün sonra ilk defa Bilim Kurulu ve Bakan Koca yüz yüze bir toplantı gerçekleşti

PERSONEL ALIMLARI

Personel alımlarına ilişkin açıklama yapan Bakan şu ifadeleri kaydetti:

“Atamadan başlayayım. Atama ile ilgili biliyorsunuz, Pandemi döneminde yer yer alımları yapmıştık. Açtığımız yeni hastaneleri göz önüne alarak. Önümüzdeki dönemde açmayı düşündüğümüz, Konya Şehir Hastanesi, Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi, Seyrantepe Hastanesi gibi değişik hastaneler söz konusu. Bunlarla birlikte tekrar personel alımı gündeme gelmiş olacak”

Sağlık Bakanlığı alımlarını bekleyenlere müjde! Bakanlık yeni personeller alacak! Başvuru şartları belli oldu mu?

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU MU?

Bakanın yapmış olduğu açıklama sonrasında personel alım şartlarının belli olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Ancak açıklama yapan Bakan Koca, alımın olacağı tarihi net olarak belirtmedi. Alım tarihinin netleşmesinden sonra başvuru şartlarının netleşeceği tahmin ediliyor.