Genel

Polislere düştü demişti meğer döverek öldürmüş!

Hatice Şimşek adlı bir kadın dün Antalya Muratpaşa ilçesine bağlı Konuksever Mahallesi 798 Sokak’ta bir evde ölü bulundu. Şimşek’in sevgilisi olduğu iddia edilen Gökhan Çınar, polisi arayarak Hatice Şimşek’in hareketsiz yattığını bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Şimşek’in öldüğünü belirledi. Bunun üzerinde ifade veren Çınar, çok alkol içtiklerini ve Haticenin de sarhoş olduğundan dolayı dengesini kaybederek düştüğünü, hareketsiz kalıncada korkup polis ekiplerini aradığını söyledi. 

Makdülün vücudunda ilk belirlemelerde bazı morlukların olduğu görüldü. Antalya Adli Tıp Kurumunda gerekli incelemeleri yapılan Hatice’nin darp sonucu iç kanama geçirdiği ve uzun sure bu şekilde beklediği bunun sonucunda ise hayatını kaybettiği belirtildi. 

CİNAYET ZANLISI İTİRAF ETTİ

Poliste 11 suçtan kaydı olduğu ortaya çıkan Gökhan Çınar ifadesinde cinayeti itiraf etti. Çınar’nin ifadesinde, “Alkollüydük. Gece kavga ettik, dövdüm. Uyandığımda hareketsiz yattığını ve öldüğünü fark ettim. Bir yakınımı aradım. Ondan sonra da polisi aradım” dediği öğrenildi.

Çınar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi vr Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Ayrıca, Çınar’ın ablası Ümran Çınar da soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Ümran Çınar da çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Ümran Çınar’ın tutuklanma nedenine ilişkin açıklama yapılmadı.

Gökhan Ç’nin Hatice Şimşek’e daha önce de şiddet uyguladığı belirlendi.

DAHA ÖNCE DE DEFALARCA DÖVMÜŞ

Apartman sakinleri ise gece boyu çiftin evinden kavga sesleri geldiğini, bunun üzerine farklı saatlerde polise ihbarda bulunduklarını anlatarak, “Her ihbardan sonra gelen ekipler, Hatice Şimşek’in şikayetçi olmaması üzerine geri gitmek zorunda kaldı” iddiasında bulundu.