Gündem

Son dakika! Spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti!

Spor spikeri Emre Gönlüşen, hayatını kaybetti. Uzun süredir kanser tedavisi gören 42 yaşındaki spikerin ölüm haberi, sevenlerini ve iş arkadaşlarını yasa boğdu.Gelen taziye mesajları arasında şu ifadeler kullanıldı;

Spor Bakanlığı: “Uzun süredir kanser tedavisi gören spor spikeri Emre Gönlüşen’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dilerim”

Diğer Taziye Mesajları;

Uzun süredir kanserle mücadele eden hemşehrimiz Emre Gönlüşen’i maalesef kaybettik. Kendisine saldıran saldırgana açtığı davadan LÖSEV’e bağış yapması karşılığında vazgeçen karakterli bi adamdı. Bu sezona bir isim verilecekse tertemiz adam ‘Emre Gönlüşen Sezonu’ dur.

Son dakika! Spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti!

Emre Gönlüşen’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz…

TFF’nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, “Spor spikeri Emre Gönlüşen’in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Emre Gönlüşen’e Allah’tan rahmet; kederli ailesi, sevenleri, beIN Sports ailesi ve spor camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.” denildi.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Medipol Başakşehir, sosyal medya hesaplarından yayımladıkları mesajlarla taziyelerini bildirdi.

Beşiktaş Kulübünün başsağlığı mesajında “Başarılı spor spikeri Emre Gönlüşen’i kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Kulübü, “Spor spikeri Emre Gönlüşen’in vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.” paylaşımı yaptı.