Sınavlar

YÖK Sözleşmeli Uzman Alımı Sözlü Sınav Sonuçları Açıkandı

YÖK Sözleşmeli Uzman Alımı Sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı.

Yükseköğretim Kurulu tarafından 23.03.2016 tarihinde yapılan sözlü sınavın sonuçları açıklandı. Sözleşmeli uzman alımı için yapılan sınava girenler arasında  80 puan alan Nadiye AKSAKAL sözleşmeli uzman alımı sözlü mülakatında başarılı olan kişi oldu.Sınava giren 8 kişiden Nadiye AKSAKAL hariç en başarılısı 65 puan’da kalırken sınav sonuçları YÖK resmi internet sitesinden açıklandı.

Sınava girenler arasında 70 Puanı Aşan 1 Kişi oldu

23 Mart 2016 tarihinde gerçekleşen YÖK Sözleşmeli uzman alımı sınavının sonuçları Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın resmi internet sayfasından yayımlandı. Sınava katılan 8 kişi arasından Nadiye AKSAKAL 80 puan alarak başarılı oldu. Sınava katılan diğer 7 kişinin 65 puanı geçemediği görüldü.

YÖK Resmi İnternet Sayfasından yapılan duyuru şu şekilde;

“657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca Başkanlığımızda istihdam edilmek üzere sözleşmeli uzman alımı için 23/03/2016 tarihinde yapılan sözlü sınav sonuçları açıklanmıştır.”

YÖK Sözleşmeli Uzman Alımı Sözlü Sınavı Sonuçları Açıklandı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 23 Mart 2016 tarihinde sözleşmeli uzman alımı için gerçekleşen sözlü sınavın sonuçlarını görmek için TIKLAYINIZ

Sınav haberleri , Kamu personeli alımları , sözleşmeli personel alımları ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip edin.Kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği cep telefonu uygulamasını telefonunuza indirerek son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net