İşkur İş İlanları

Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) İŞKUR aracılığı ile işçi alımı yapacak!

Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir işçi alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’kamu iş ilanları’’ kategorisinde yayınlanan ilana göre ESKİ, kendi bünyesinde geçici (6 aydan az) süreli olarak işçi alımı yapacak.

ESKİ işçi alımı başvurular başlamış olup 25 Ağustos 2020 tarihinde sona ermektedir. İş başvuruları İŞKUR e-şube üzerinden online yapılacak olup başvuruda bulunmak isteyen adayların en az lise (ortaöğretim) mezunu olmaları gerekmektedir. Başvuru şartları ve diğer detaylar aşağıda belirtildiği gibidir.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

ESKİ işçi alımı başvuruları, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden ya da ALO 170’i arayarak yapılacaktır. Hemen online başvuru yapmak ve ilan hakkında daha fazla bilgi almak için BURAYA TIKLAYINIZ…

İşe alınacak işçiler 6 aydan az çalıştırılacak olup iş akitleri 31.12.2020 tarihi mesai bitiminde sona erecektir).

Adaylar bütün duyuruları ve sonuçları (kura sonuçlarını, mülakat sınavının yerini, tarihini, saatini ve mülakat sınav sonuçları ile gerekli görülebilecek diğer duyuruları) Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğünün internet sayfası olan www.eskisehir-eski.gov.tr adresinden takip edeceklerdir. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup, ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.