Gündem

Bakan Koca'dan kısıtlama ve tedbir açıklaması!

Tüm Türkiye’nin mücadele ettiği koronavirüs salgınına ilişkin son dönemde vaka sayıları artmaya devam ediyor. Bugün açıklanan verilerde ölüm ve vaka sayılarının yine yükselişte olması herkesi tedirgin ederken, Bakan Koca, salgının kontrol altında olduğunu ancak son dönemde vaka artışının yaşandığı il olarak Ankara’yı işaret etti. Peki, kısıtlamalar geliyor mu?

VAKANIN EN FAZLA OLDUĞU İL ANKARA

Bakan Koca, açıklamasında Türkiye genelinde en fazla vaka sayısının olduğu ili Ankara olarak ifade etti. Vakaların özellikle artmasının sebebi olarak Kurban Bayramı ve sonrasındaki düğün gibi toplu etkinlikleri işaret eden Koca, “Türkiye’de en fazla vaka sayısının olduğu il Ankara. İstanbul’u iki kat geçmiş durumda”

Bakan Koca'dan kısıtlama ve tedbir açıklaması!

YASAKLAR VE KISITLAMALAR GELECEK Mİ?

Açıklamasına devam eden Bakan Koca, ülke genelinde durumun kontrol altında olduğunu ifade ederek, en fazla artışın olduğu ilin Ankara olduğunu ifade etti. Ankara’da mesai saatleri gibi çeşitli noktalarda yeni düzenlemelerin getirildiğini belirten Bakan, ifadesinde şunları kaydetti:

Türkiye’de vaka sayısının en fazla olduğu il Ankara. İstanbul’u iki kat geçmiş durumda. Ankara’da tedbirleri arttırma çabası içerisindeyiz”