İşkur İş İlanları

Üniversiteye İŞKUR aracılığı ile hayvan bakıcısı ve temizlik personeli alımı yapılacak!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Türkiye iş Kurumu (İŞKUR)’un internet sayfası üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Malatya Turgut Özal Üniversitesi 1 hayvan bakıcısı ve 1’i engelli olmak üzere 5 temizlik personeli alımı yapacaktır. Toplamda 6 personel alımı yapılacak olup, adaylardan en az ilköğretim mezunu olma şartı istenmektedir.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Turgut Özal Üniversitesi personel alımı için adayların öncelikli olarak İŞKUR’a kayıtlı olmaları ve aşağıda belirtilen şartlara uygun olmaları gerekmektedir. Aşağıda belirtilen şartlara haiz olan adaylar en geç 7 Eylül 2020 tarihine kadar İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online başvurularını yapabilirler. Bunun için aşağıda belirtilen link alanlarını tıklayabilir ve ardından e-devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra İŞKUR aracılığı ile bu ilana kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HAYVAN BAKICISI ALIMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

İLAN HAKKIINDA RESMİ AÇIKLAMA

T.C. Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğümüz birimlerinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi alımı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ne bağlı birimlerinde 4857 sayılı iş Kanunu ve ilgili hükümleri İŞKUR’da Temizlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi (Engelli), Hayvan Bakıcısı (Çiftlik) olarak çalıştırılmak üzere sürekli işçi alınacaktır.

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞ-KUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Şartları sağlayan adaylar, başvurularını Çalışma ve İş Kurumu il Müdürlük / Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yaptırmaları gerekmektedir.

GENEL ŞARTLAR

A) 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde çalıştırılabilmelerine ilişkin kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,

B) 18 yaşını tamamlamış olmak,

C) İŞKUR’da ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen bölümlerden mezun olmak,

D) Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikåp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan harcama yapmak veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

E) Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak,

F) Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak,

G) Kamusal kaynakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

H) Yaptırılacak güvenlik soruşturması ve / veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,

İ) Askerlik ile ilişkisi olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak),

J) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak

TEMİZLİK GÖREVLİSİ İÇİN ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

– En az İlkokul mezunu olmak

– 20 – 50 yaş arasında olmak

– Bitki Zararlıları ile Mücadele Belgesi Sahibi olmak

– Hijyen Belgesi sahibi olmak

– İŞKUR tarafından bildirilen listelerden kura çekimi sonrası 4 katı aday mülakata alınacaktır.

BELGE TESLİM TARİHİ VE YERİ

İŞKUR tarafından bildirilen nihai listede yer alan adaylar istenen belge ve sertifikaları 07/09/2020 – 08/09/2020 tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına e-posta yoluyla basvuru@ozal.edu.tr adresine göndererek başvuru yapmaları gerekmektedir. Yukarıda belirtilen tarih aralığında belgelerini teslim etmeyen yada eksik teslim edenler kura çekimine ve sözlü mülakata alınmayacaktır.

KURA TARİHİ VE YERİ

10/09/2020 tarihinde saat 10:30’da Alacakapı Mahallesi Kırkgöz Caddesi No: 70 PK 44210 Battalgazi / MALATYA adresinde bulunan Malatya Turgut Özal Üniversitesinde yapılacaktır

MÜLAKAT TARİHİ VE YERİ

Mülakat gün, saat ve yeri ile mülakata katılmaya hak kazanan adaylar, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin https://www.ozal.edu.tr internet adresinde duyurulacaktır. bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca ilgililerin adreslerine posta yolu ile tebligat yapılmayacaktır.

AÇIKLAMALAR

1 – İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecektir.

2 – Her aday, İŞKUR’da yayımlanan listede belirtilen bir ilana (bir işyeri ve bir meslek koluna) başvurabilir. Birden fazla ilana müracaat edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

3- Açık iş pozisyonları için sözlü / uygulamalı sınav yapılacaktır Sınava açık iş gücü miktarının 4 katı oranında aday kabul edilecektir. Sınava girmeye hak kazanan adayların belirlenmesi maksadıyla ilgili gereği kura çekimi yapılacaktır. Bu nedenle açık işgücü miktarının 4 katı asil, 4 katı yedek aday kura yöntemi ile belirlenecektir.

4- Sözlü sınavda tüm adaylar 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilecek olup adayların atanmaya esas başarı puanı ve başarı sıralaması bu puan üzerinden tespit edilecektir.

5- İŞKUR tarafından Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ne bildirilen aday listeleri, kura yeri, kura tarihi, kura sonuçları ve diğer her türlü duyurular https://www.ozal.edu.tr internet adresinden ilan edilecektir. Kuraya katılacak ve kura sonucu yerleştirilen adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır. Bu ilan tebligat yerine geçecektir.

6- Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

7- Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacak, yapmış olsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir.

8- Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır

9- Atanmaya hak kazananlardan göreve başlamayan veya atanma şartlarını taşımadığından göreve başlatılamayanların yerine ihtiyaç duyulacak sayıda aday, yedek adaylar arasından belirlenecektir.