Personel Alımı

İtfaiye eri, teknisyen, muhasebeci ve sayaç okuma memuru alımı yapacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kendi sayfası üzerinden 5 farklı belediyenin KPSS şartı ile memur alımı yapacağını duyurdu. Hangi belediyelerin memur alımı yaptığına dair liste aşağıda verilmiştir.

HANGİ MESLEKLERDEN MEMUR ALIMI YAPILACAK?

İtfaiye eri, teknisyen, muhasebeci ve sayaç okuma memuru olmak üzere toplam 425 memur alımı yapılacak.

Aşağıda belirtilen memur alım ilanların tüm detaylarına ulaşmak için, o belediyenin isminin üzerini tıklamanız yeterlidir.

1 – BAHŞILI BELEDİYESİ

Bahşılı Belediye Başkanlığı, lisans Programlarının herhangi birinden mezun itfaiye eri ve meslek Lisesi veya dengi okullardan mezun teknisyen alımı yapacak!

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 24/09/2020 tarihinden 28/09/2020 tarihi mesai bitimine kadar, tarihleri arasında ve mesai saatleri içerisinde (08:30- 12:30 / 13:30-17:30) müracaatlarını yapabileceklerdir.

Adaylar başvuru belgelerini:

• Elektronik ortamda, Belediyemiz, www.bahsili.bel.tr internet adresine,

• Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Bahşılı Belediye Başkanlığı Belediye Hizmet Binası Hüseyin Onbaşı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No: 23 Bahşılı / KIRIKKALE gönderilebilecektir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

2 – GÜZELYURT BELEDİYESİ

Aksaray İli Güzelyurt Belediye Başkanlığı Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, işletme veya iktisat programlarının herhangi birinden mezun 1 adet muhasebeci alımı yapacaktır.

Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeler ile 23.09.2020 tarihinden 25.09.2020 günü saat 17.00 a kadar (mesai günlerinde 09:00-12.30 – 13.30-17.00 saatleri arasında) müracaatlarını yapabileceklerdir.

3 – KOZAKLI BELEDİYESİ

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, lise ve dengi okullardan ve lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İşletme veya Kamu Yönetimi bölümlerinin birinden mezun sayaç okuma memuru alımı yapacak.

Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeler ile 16/09/2020 tarihinden 18/09/2020 günü saat 17.30’ye kadar (mesai günlerinde 08.30 – 17.30 saatleri arasında) müracaatlarını yapabileceklerdir.

4 – ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Önlisans programlarının birinden mezun 100 adet itfaiye eri alımı yapacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığının boş itfaiye eri kadroları için yapılacak başvurularda uyulması gereken genel ve özel şartlar ilan içeriğinde verilmiştir.

Adaylar, 5.10.2020 tarihinden 9.10.2020 tarihi mesai bitimine kadar, ilan içeriğinde belirtilen belgeler ile birlikte, sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümünü yapmak üzere Gülveren Mahallesi Hürriyet (kamupersoneli.net) Caddesi Kepez/ANTALYA adresindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı içerisinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı birimine şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

5 – MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans programlarının birinden mezun 15, Acil Durum ve Afet Yönetimi önlisans programından mezun 5 ve Lise ve Dengi Okul Mezunu 55 olmak üzere toplam 75 itfaiye eri alımı yapacak.

Adaylar, 12.10.2020 tarihinden 16.10.2020 tarihi mesai bitimine kadar, ilan içeriğinde belirtilen belgeler ile birlikte, sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapmak üzere Orhaniye Mahallesi Fuat Ardıç (www.kamupersoneli.net) Caddesi No:3 Menteşe / MUĞLA adresindeki İtfaiye Dairesi Başkanlığı içinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne ait başvuru masasına şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.