İşkur İş İlanları

Kamuda işçi olarak çalışmak isteyenler dikkat! KTÜ İŞKUR aracılığı ile temizlik personeli alımı yapacak!

Kamu kurumlarından olan Karadeniz Teknik üniversitesi (KTÜ), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir işçi alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un kamu iş ilanları kategorisinde yayınladığı ilana göre KTÜ, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere en az lise mezunu 2 adet temizlik personeli alımı yapacak.

Alınacak temizlik personelleri, KTÜ’ye bağlı olan Farabi Hastanesinin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yer alan iç ve dış mekanda vardiyalı olarak çalıştırılacaklardır. KTÜ temizlik personeli alımı başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacak olup, üniversite rektörlüğü tarafından yayınlanan ilan detayları aşağıda verilmiştir.

KTÜ PERSONEL ALIMI İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Üniversiteye temizlik personeli alımı için başvurular İŞKUR’un resmi internet sayfası olan www.iskur.gov.tr adresi üzerinden veya ALO 170’den İŞKUR müşteri hizmetlerini arayarak yapılacaktır.

KTÜ temizlik işçisi alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıda belirtilen şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Aşağıda belirtilen şartlara uygun adaylar hemen İŞKUR üzerinden bu ilana iş başvurusu yapmak için öncelikli olarak BURAYA TIKLAYINIZ. Ardından e-devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra iş başvuru kaydınızı oluşturabilirsiniz.

İSTENİLEN ÖZEL ŞARTLAR

En az lise mezunu olmak

Başvurunun son günü itibariyle 36 yaşını bitirmemiş olmak. .

Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yer alan iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. 18 yaşını tamamlamış olmak.

3. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

4. İşe alınmada öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.

5. Göreve başlayacak personelin başvurduğu kadronun gerektirdiği görevleri yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (fiziksel ve ruhsal) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

6. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak (Terhis, Muaf, Tecilli)

7- Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

8- Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin Geçici 6’ıncı maddesi gereğince, önceliklilerde dahil olmak üzere istihdam edilecek açık iş sayısı kadar asıl ve açık sayı kadar yedek aday, İŞKUR tarafından bildirilen başvurular arasından noter huzurunda Üniversitemizde çekilecek kura sonucunda belirlenecektir. Rektörlükçe yapılacak değerlendirme neticesinde, asıl adaylardan gerekli şartları taşımayanların yerine sırası ile aranan şartlara haiz yedek adaylar işe alınır hükmü uyarınca işlem yapılacaktır.

KURA ÇEKİMİ

Noter Huzurunda kura çekimi 25.09.2020 günü; saat:14.00’de; KTÜ TV Stüdyosunda(Elektrik Elektronik Mühendisliği binası) yapılacaktır. Kura tarihi ve saatinde herhangi bir değişiklik olması halinde www.ktu.edu.tr internet adresinden duyuru yapılacak olup bu ilan tebligat niteliğinde olduğundan adaylara ayrıca herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır. COVİD-19 salgını sebebiyle alınacak önlemler kapsamında kura işlemine görevli personel haricinde hiç kimse alınmayacak olup, Kura çekilişi daha sonra üniversitemizin http://www.ktu.edu.tr ve http://www.ktu.edu.tr/personel internet adreslerinden duyurulacak olan sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacaktır.

İŞKUR tarafından gönderilen nihai listeler, noter kurası sonucu hak kazanan asıl ve yedek adayların listesi, işe başlayacak adaylar için istenilen belgeler http://www.ktu.edu.tr ve http://ktu.edu.tr/personel internet adreslerinden ayrıca duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Göreve başlamaya hak kazanan adaylar Atamaya Yetkili Amirin olur işlemleri sonucunda belirtilecek tarihte göreve başlayacaktır. Gerçeğe aykırı belge verenlerin işe başlama işlemi geçersiz sayılacaktır.

Konuya ilişkin tüm duyurular http://www.ktu.edu.tr.ve http://www.ktu.edu.tr/personel adreslerinden yapılacaktır.

RESMİ İLANI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ