Kpss'siz Personel Alım İlanları

2016 Türk Telekom İstanbul Personel Alımları

Türk Telekom çeşitli pozisyonlarda farklı şehirler için personel alımı ilanı açtı. 128 personel alımı gerçekleştirecek olan Türk telekom’un personel alımları sürekli değişkenlik gösterebiliyor. Türk Telekom İstanbul İş İlanları kısmına baktığımızda , İstanbul için açılan ilanın 68 olduğunu görüyoruz.  Farklı şehirlerden de alımlar gerçekleşecek.

2016 Türk Telekom İstanbul Personel Eleman Alımları , İş İlanları 2016

Türk Telekom’un İstanbul Personel Alımlarındaki pozisyonlar ise şu şekilde ; Kampanya Operasyonları Uzmanı, Unified Collaboration Systems Senior Specialist, İzleme Sistemleri Uzmanı, Envanter Yönetim Sistemleri Kıdemli Uzmanı, Mobile Billing Operation Specialist, VAS- PArtner Service Operation Specialist, Test Analisti, BL Danışmanı, Veri Depolama Operasyon Uzmanı, Kurumsal Çağrı Merkezi Kalite Uzmanı,  Şikayet Yönetimi Müşteri Temsilciliği, Self Servis Kanallar Yönetimi Kıdemli Uzmanı, Lojistik ve Envanter Uzmanı, Mobil Erişim Ürün Kıdemli Uzmanı Windows Sistem uzmanı, Ağ Güvenliği Operasyonları Kıdemli Uzmanı, Optik ve Radyo Transport Uzman Yardımcısı, Middleware operation specialist, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Bireysel Tahsilat Kıdemli Uzmanı, Dijital Ödeme Sistemleri Ürün Yönetim Uzmanı, Bütçe Planlama ve Analiz Uzmanı, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Eğitim Uzmanı, Self Servis Kanal Yönetimi Uzmanı  , Process Management Specialist, Süreç Yönetimi Uzmanı, Şikayet Yönetimi Uzman Yardımcısı, Raporlama uzmanı, Dış Arama operasyonu kıdemli uzmanı, Satış Geliştirme uzmanı ve bir çok farklı pozisyonlarda alımlar gerçekleşiyor. 

Türk Telekom iş ilanları sürekli olarak aktif ve sürekli yeni iş ilanları ekleniyor. Türk telekom personellerine tanıdığı haklar ile sevilen bir kurum. Türk telekom iş ilanları ve eleman alımıyla alakalı ilanlara ulaşmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz

http://www.kariyer.net/turk-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c14035-p4421/ 

Kamupersoneli.net