Genel

KPSS'den 60 puan alan adaylar arasından SYDV'ye büro memuru alımı yapılacak!

KPSS’den en az 60 puan alan adaylar arasından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı SYDV tarafından En az  B sürücü ehliyeti olan büro memur alımı yapılacağı açıklandı.

SYDV’YE  BÜRO MEMURU ALIMI YAPACAK

Büro memuru olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde görev yapacak adayların taşıması gereken başvuru şartlarının yanı sıra adayların başvurularını nereye yapılacağı da aktarıldı.

AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, ya da tecilli olmak

4) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

6) Ösym tarafından 2018 veya 2019 yıllarında lisans mezunları için yapılan KPSS sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR;

a) Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek

b) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

c) Her türlü mevsim ve iklim şartında görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ile vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak, (Göreve başlaması uygun bulunan adaylardan bu durumu belirtir tam teşekküllü bir hastaneden alınmış sağlık raporu istenecektir)

d) En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak.

e) Kırıkkale merkez İlçe de geriye dönük en az 1 sene ikamet ediyor olmak.f) İlan detaylarına Vakfımız ilan panosundan ulaşılabilir.

SYDV PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ