Kültür-sanat

Kimsesizler dizisi başlamadan olay oldu! Dizinin adı değiştirildi!

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız’ın olduğu Kimsesizler dizisi gelen şikayetler sonrasında adı değiştirildi. RTÜK’e yapılan şikayetler sonrasında dizinin yeni adı Çocukluk oldu.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

MEDYAPIM ve MF Yapım’ın imza attığı Çocukluk dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Dizisinin yeni bölüm fragmanının FOC TV ekranlarında yayınlanmaya başlaması sonrasında Çocukluk dizisi ne zaman başlayacak? araştırmaları yapılmaya başlandı.

Kimsesizler dizisi başlamadan olay oldu! Dizinin adı değiştirildi!

ŞİKAYET YAĞDI

İlk adı Kimsesizler olan dizi ile ilgili RTÜK’e pek çok şikayetin gittiği ve yapılan şikayetler sonrasında yeni karar alınarak dizinin adının Çocukluk olarak değiştirildiği belirtildi.

ÇOCUKLUK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çocukluk dizisi 9 Ekim Cuma akşamı FOX TV ekranlarında izleyici ile birlikte buluşacak. Dizinin başrolünü Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk paylaşıyor.

Kimsesizler dizisi başlamadan olay oldu! Dizinin adı değiştirildi!

ÇOCUKLUK DİZİSİ KONUSU

Tüm hayatını geri planda bırakan Ali Kaan, Umut Evi’ni açan Mahir Boztepe, kimsesiz çocukların doğru aileler bulmasını sağlamıştı. Yuvada kalan Mavi, Mozi, Bambi ve Zeynep’in yaşadıkları acılar, hayal kırıklıkları ve sıkıntılar onları ayrılmaz kız kardeşler haline getirir.