Kültür-sanat

MasterChef'te bilerek elenen Duygu Acarsoy'dan ilk açıklama! Çok fazla nedenim var..

MasterChef Duygu, geçtiğimiz haftalarda yayında özel hayatı ile ilgili ciddi itiraflar yapmış, herkesi şoke etmişti. Bunun üzerine bir süredir gündemde olan Duygu Acarsoy, Pazar günü yapılan eleme oyununda bilerek tabağını kötü yapmış ve kendi isteği ile elenmişti. Bu hareketiyle de çok fazla konuşulan yarışmacı, sosyal medya hesabı üzerinden ayrılışının nedenini açıkladı.MasterChef'te bilerek elenen Duygu Acarsoy'dan ilk açıklama! Çok fazla nedenim var..

KENDİMCE BÜYÜK VE ÇOK FAZLA NEDENİM VAR

MasterChef Duygu Acarsoy sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında kendince büyük ve çok fazla nedeni olduğunu ifade ederek, şu açıklamayı yaptı:

“Kendimce büyük ve çok fazla nedenim var; öğretmenliğin verdiği sorumluluk hissi var, beni her zaman destekleyen kıymetli öğrencilerim var, mecbur mücbir sebebim, yarışma süresince okuldaki programı uzaktan götürme şansım varken son dakika senatonun canlı ders istemesiyle yarışmadan ayrılma kararı aldım. Yürüdüğüm yolda çok şey öğrendim çok ağladım, ağladıkça çok daha güçlendim. Bu asla bir son değil, yeni projelerle tekrar tekrar karşılaşacağız. Benimle gülüp benimle ağlayan her zaman mesajlarıyla destek olan destekçilerim hakkınızı helal edin. Yeniden güzel günlerde görüşmek dileğiyle”

MasterChef'te bilerek elenen Duygu Acarsoy'dan ilk açıklama! Çok fazla nedenim var..

NE OLMUŞTU?

MasterChef yarışma programında geçtiğimiz haftalarda, özel hayatı ile ilgili yaptığı itiraflarla gündem olan Duygu Acarsoy, ilk eşi tarafından dolandırıldıktan sonra boşandığı ve eşinin en yakın arkadaşı ile evlendiğini anlatmıştı. Bu itiraf tüm stüdyoda şoke eden bir etki bırakmıştı.

MasterChef'te bilerek elenen Duygu Acarsoy'dan ilk açıklama! Çok fazla nedenim var..

ESRA EROL’A DA KATILMIŞ

Duygu’nun yaptığı bu itiraf sonrasında yapılan araştırmalarla Duygu Acarsoy’un bu konu ile ilgili Esra Erol’un programına katıldığı ortaya çıkmıştı.