Banka Personeli Alım İlanları

Türkiye genelinde 7 Farklı banka personel alımı yapacak!

En az lise mezunu adayları başta olmak üzere ön lisans ve lisans mezunu olan adaylar için 7 farklı banka tarafından personel alım ilanı yayımlandı.

DENEYİMLİ, DENEYİMSİZ BANKA PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Deneyimli, deneyimsiz adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanında adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları gerektiği ve görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmaması gerektiği bildirildi.

PERSONEL ALIMI YAPACAK BANKALAR

7 farklı banka personel alacağını ilan etti. Personel alımı yapacak bankalar şöyle:

Merkez Bankası

Vakıfbank

Türkiye Finans Katılım Bankası

Kuveyt Türk Katılım Bankası

Albaraka Bank

Türk Ekonomi Bankası

Akbank

BANKA PERSOENL ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLAR

-18 yaşını tamamlamış olmak,

-Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

-Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

-Takım çalışmasına yatkın olmak, Güler yüzlü olmak,

-Müşteri odaklı olmak, Konuya anında doğru ve kesin çözüm bulabilmek şartları aranacak.

Özel olarak ise adayların alım yapılacak pozisyona göre belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Pozisyonuna göre ise İngilizce biliyor olmak şarttır.

Türkiye genelinde 7 Farklı banka personel alımı yapacak!

MERKEZ BANKASI PERSONEL ALIMI

Merkez Bankası bünyesine farklı alanlarda personel alımı yapıyor. Alımlar Güvenlik Görevlisi, uzman yardımcısı, Araştırmacı, Bilişim Personeli ve Dijital para Arge ekibinde çalışacak personel alımları yapıyor. Toplamda 135 kişilik kadro ile alım yapılacak.

Merkez bankası Personel Alımı Başvuru adresi: insankaynaklari.tcmb.gov.tr/

VAKIFBANK PERSONEL ALIMI

Vakıfbank aktif personel alımı ilanı bulunmuyor. Ancak resmi kariyer adresinde yayımladığı duyuruya göre CV alarak başvuruları havuza topluyor. CV havuzuna toplanan personel alımı başvuruları ihtiyaç doğrultusunda adaylara ulaşım yolu ile personel alımı yapılıyor.

Vakıfbank Personel Alımı CV gönderme Ekranı ve Başvuru adresi: www.vakifbank.com.tr/is-basvurulari.aspx?pageID=127

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI PERSONEL ALIMI 

Finans Katılım Bankası bünyesine farklı kadrolarda personel alacak. Alımlar Dış Ticaret Danışmanı, Genel Başvuru ve İOS Yazılımcı pozisyonlarında yapılacak. Ayrıca ilgili bankanın farklı birimlerine de personel alımları yapılmaktadır.

Finanasbank Personel Alımı Başvuru adresi: www.turkiyefinanskariyer.com.tr/ilanlar/Sayfalar/ilanlar.aspx

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI PERSONEL ALIMI

Kuveyt Türk katılım bankası bünyesine Türkiye Geneli farklı şubelerinde ve genel müdürlüklerinde görevlendirmek üzere Gişe Yetkilisi, Mobil Teknolojileri Yazılım Mühendisi, Bilgi Güvenliği Analisti , Güvenlik Mühendisi , Yazılım Mühendisi / Sistem Analisti Konya, Devops Mühendisi, Analist, Yazılım Test Mühendisi, Kredi Kartı Uygulamaları Yazılım Mühendisi, Veri Yönetimi ve Veri Ambarı Uzmanı, Kurumsal Mimar- Teknoloji Mimarı, Software Developer / Yazılım Geliştirme Mühendisi, Siber Güvenlik Uzmanı, Database Administrator, KAŞİF, Operasyonel Riski Uzmanı / Yönetmeni, BT Riski, Yönetmeni/Uzmanı pozisyonlarda personel alımı yapılacak.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Personel Alımı Başvuru adresi: www.katilbize.com/w/kt/ilan/site.aspx

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI PERSONEL ALIMI

Banka 10 farklı iş ilanı ile bünyesine, Genç Albaraka Akademisi, Kartlı Ödeme Sistemleri Operasyon Uzmanı, Kartlı Ödeme Sistemleri İş Geliştirme Uzmanı, Linux Sistem Uzmanı, Engelli Personel-Genel Başvuru, Genel Başvuru (Tüm Türkiye), Active Directory ve Mesajlaşma Uzmanı, Kıdemli Sızma Testi Uzmanı, Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı, Mobil Uygulama Geliştiricisi personel alımı yapacak.

Albaraka Türk Katılım Bankası Personel Alımı Başvuru adresi: www.albaraka.com.tr/acik-pozisyonlar.aspx

TÜRK EKONOMİ BANKASI ( TEB ) PERSONEL ALIMI

TEB 31 farklı iş ilanı ile çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Alım yapacak bazı pozisyonlar ise, Veri Yönetimi Uygulamaları İş Analisti, Kurumsal Müşteri İlişkileri Yönetici Yardımcısı, Nakit Yönetimi Ürün ve Uygulama Yöneticisi, Makine Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Teb Holding – Makam Şoförü, Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yöneticisi, İşletme Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Cepteteb Müşteri İlişkileri Temsilcisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi dir.

Türk Ekonomi Bankası Personel Alımı Başvuru adresi: www.tebkariyer.com/tr

AKBANK PERSONEL ALIMI

Akbank 41 fakrlı iş ilanı ile bünyesine en az lise mezunu banka personel alımı yapacak. Alım yapılacak bazı pozisyonlar ise,Program Yöneticisi, BT Hazine İş Analisti, Süreç ve Servis Tasarımı Yöneticisi , Analitik Yöneticisi, Servis Tasarımı Yönetici Yardımcısı, Deneyimli Müfettiş, Ödeme Sistemleri Yazılım Uzmanı, Mobil Uygulama Önyüz Yazılım Uzmanı, Yeni Mezun Bt Müfettiş Yardımcısı, Müşteri İletişim Yetkilisi olmaktadır.

Akbank Personel Alımı İş İlanları Başvuru adresi: kariyer.akbank.com/JobSearchMaster

Bir Yorum

  1. bankada temizlik personel iş arıyorum ümraniye de oturuyorum yardımcısı olursanız sevinirim