Genel

Aydın'da şoke olay! 61 yaşındaki adamdan 13 yaşındaki çocuğa mide bulandıran mektup!

Aydın’da Efeler Mahallesi’nde 61 yaşındaki kırtasiye sahibi sapık E.G.’nin 13 yaşındaki kız çocuğuna yazdığı mide bulandran mektup kızın ablası tarafından bulundu.

SAPIK ADAMDAN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Kızın ablası tarafından ele geçirilen mektubun ardından iğrenç olay ortaya çıktı.  Küçük kızın ailesi 61 yaşındaki sapık adamın mektbunu alıp karakola giderek şahıstan şikayetçi oldu.

Aydın'da şoke olay! 61 yaşındaki adamdan 13 yaşındaki çocuğa mide bulandıran mektup!

TUTUKLANDI

61 yaşındaki sapık adam ‘çocuğa cinsel istismar’ suçundan gözaltına alınmasınun arından tutuklandı.

Aydın'da şoke olay! 61 yaşındaki adamdan 13 yaşındaki çocuğa mide bulandıran mektup!

İĞRENÇ SATIRLAR

Öte yandan adamın yazmış olduğu mide bulandıran mektupta ‘Bunun imkansız bir aşk olduğunu biliyorum’ satırları görenleri şoke etti.

Erkan G.’nin ‘Bi’tanem’ diyerek başladığı mektubunun bir bölümü şöyle:

“Artık daha fazla acı çekmek istemiyorum. Eğer bana sevgin bittiyse lütfen cevap yazma. Eğer bir cevap yazmazsan her şeyin bittiğini anlayacağım. Sana söz veriyorum bitanem göz göze bile gelmeyeceğiz. Yok, eğer hala seviyorsan o zaman bunu belli edecek gibi davran. Çünkü sen artık seni düşünmekten ve seni beklemekten yoruldum. Biraz zor ama bir gün büyür sevgiyi anlarsın.

Daha söyleyecek o kadar çok sözüm varki, daha sayfalar dolusu yazarım.  Eğer sen 17-18 yaşlarında olsaydın.  Seninle evlenmekten başka hiç bir şey düşünemezdim. Fakat ya ben çok erken geldim dünyaya ya da sen geç kaldın. Hadi kalbin anlamıyor beni gözlerinde mi görmüyor ne kadar zayıfladım her gün eriyorum. Tabiî ki bu da senin umurunda değildir. Buna da teşekkürler.”