65 yaş üstüne flaş karar! Saat 17.00'den sonra yasaklandı!
Türkiye, uzun bir süredir koronavirüs salgınıyla mücadele ediyor.Salgında özellikle son dönemlerde artan vaka sayıları herkesi tedirgin ederken, yeni tedbirler alınmaya devam ediliyor.
Türkiye, uzun bir süredir koronavirüs salgınıyla mücadele ediyor. Salgında özellikle son dönemlerde artan vaka sayıları herkesi tedirgin ederken, yeni tedbirler alınmaya devam ediliyor.
YENİ KARARLAR ALINDI
Valilik, aldığı yeni kararlarını duyurdu. Artan vaka sayılarını engellemek adına İl umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun Vali Davut Gül başkanlığında toplanarak yeni kararların alındığı belirtildi.
SAAT 17.00'DEN SONRA YASAKLANDI
Konuyla ilgili açıklama Gaziantep Valiliği tarafından yapıldı Valilik yapmış olduğu açıklamasında bundan sonra 65 yaş üstü vatandaşların saat 17.00'den sonra sebze ve meyve pazarına girmelerinin yasaklandığını duyurdu.
YENİ KARARLAR
Konuyla ilgili yayımlanan ifadede şunlar kaydedildi:
"Kafe, kıraathane, çay ocağı gibi yeme içme yerlerinde bulunan küçük masalarda sosyal mesafenin korunmasında sıkıntı yaşanmaktadır. Bu nedenle masa etrafında kullanılan tabure/kürsü tarzı oturma düzeninin en fazla 2 tabure olacak şekilde oluşturulmasına ve bu 2 kişinin oturma yönlerinin birbirine doğru değil aynı yöne bakacak şekilde düzenlenmesine karar verildi"
Bakmadan Geçme





