Personel Alımı

TRT Personel Alımına Ait Sınavın Sonuçları Açıklandı

TRT’nin 380 personel alımı için yaptığı yazılı sınavın sonuçları bugün (28 Mart 2016 ) tarihinde açıklandı. TRT personel alımı için yazılı sınav 14 şubat pazar günü iki oturum halinde düzenlenmişti.

TRT 380 Personel Alımı Gerçekleştiriyor

TRT 25 adet stajyer spiker, 75 adet stajyer muhabir, 50 adet yardımcı prodüktör, 85 adet yapım ve yayın elemanı, 75 adet teknisyen, 40 Kamera asistanı, 20 Yönetim hizmetleri uzman yardımcısı ve 10 adet mali denetçi almak üzere 380 kişilik boş kadro için 14 şubat pazar günü yazılı sınav yapmıştı. 14 Şubat pazar günü yapılan sınavda adaylardan 100 üzerinden 70 puan alabilenler başarılı sayılacaklar. 

TRT personel alımı için yapılan yazılı sınavının sonuçları bugün (28 Mart 2016) Açıklandı

TRT tarafından yapılan yazılı sınav üzerinden başarılı sayılanlar sözlü / mülakat aşamasına geçecek. Yazılı sınav ve sözlü sınav sonuçları TRT’nin sitesinden duyurulacak. TRT personel alım sınavının sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar, sonuçların ilan edildiği (bugün edilecek) 28 Mart tarihinden itibaren 7 gün içerisinde , Mali Denetçi Yardımcısı kadrosu için ise 10 gün içerisinde yazılı dilekçe vermeleri gerekiyor.Yazılı sınavlarda her sorunun cevabı eşit olarak değerlendirildiği için yanlış sorular, doğru soruları etkilemeyecek. İtirazlar için yapılacak başvurular için itiraz başvuru ücreti olan 20 TL ödenerek ilgili dilekçe formuna eklenecek. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar TRT resmi internet sayfasından duyurulacak. Sözlü sınav tarihiyle ilgili tüm detaylar ve sınavın detayları TRT resmi internet sitesinden adaylara bildirilecek. Adaylara ayrıca herhangi bir belge gönderilmeyecek.

TRT Personel Alımı Sınavı Sonuçları Açıklandı

Adaylar Sınav Sonuçları İçin http://www.trt.net.tr/sayfa/570/ Linkini ziyaret edebilirler.

Kamupersoneli.net