Personel Alımı

Kayseri'de bekçi alımı yapılacak! Bekçi alımı başvuruları resmen başladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanı sayfası üzerinden  Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından bekçi alım ilanı yayımlandı. Ayrıca İŞKUR üzerinden YONPAŞ Orman Ürünler Sanayi Tic. A.Ş tarafından bekçi alım ilanı yayımlandı.

BELEDİYEYE DAİMİ BEKÇİ ALIMI YAPILACAK

Bekçi alım ilanına başvuru yapacak adayların Kayseri Kocasinan Belediyesinde daimi çalışacağı belirtildi.

EN AZ LİZE MEZUNU ADAYLAR BAŞVURU YAPACAK

En az lise mezunu adyaların başvuru yapacağı bekçi alım ilanında adli sicil kaydı olmayan askerliğimi yapmıi ve en az 3 yıl tecrübeli adayların başvuru yapması gerektiği belirtildi.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI

YONPAŞ Orman Ürünler Sanayi Tic. A.Ş tarafından yayımlanan bekçi alım ilanında, “Firmayı, gelen müşterilere ve ziyaretçilere karşı en iyi şekilde karşılayıp temsil edecek, prosedürlere uygun olarak giriş çıkışları sağlayabilecek personel aranmaktadır. Haftada bir gün tatildir ve vardiyalı çalışma yapılmaktadır. vardiya saatleri:( 08:00-16:00/ 16:00-24:00/24:00-08:00) Belsin, Ziyagökalp,Yenişehir,Erkilet,Germir,Mimsin,beyazşehir,İldem Hatlarında servis bulunmaktadır. İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMEDEN ÖNCE MUTLAKA KURUMA GELEREK  YA DA ONLİNE  İLANA BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA RANDEVU ALARAK GÖRÜŞMEYE GİDİNİZ.” denildi.

Kayseri'de bekçi alımı yapılacak! Bekçi alımı başvuruları resmen başladı

Kayseri'de bekçi alımı yapılacak! Bekçi alımı başvuruları resmen başladı