Personel Alımı

RTÜK birçok bölümden personel alımı yapıyor! Başvuru şartları açıklandı!

Konuyla ilgili açıklama RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu tarafından yapıldı. Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında personel alımı yapılacağını belirtirken, alım şartlarını da duyurdu.

30 PERSONEL ALINACAK

RTÜK Başkanı Uslu, açıklamasında, “Kamu Yönetimi, iktisat, maliye, uluslararası ilişkiler, psikoloji, sosyoloji, ilahiyat, iletişim, Türk dili edebiyatı ve mühendisliklerin içinde olduğu birçok bölümden 30 uzman yardımcısı arkadaşımızı RTÜK ailesine davet ediyoruz. Resmî ilanımız haftaya arkadaşlar. Takip edin :) Bu arada KPSS asgari 70, YDS 60 olması gerekiyor maksimum yaş sınırı da 35. İşletme ve maliye de var bölümler arasında :)” ifadesini kullanarak, alım bekleyenlere müjdeyi duyurdu.

RTÜK birçok bölümden personel alımı yapıyor! Başvuru şartları açıklandı!

RESMİ İLAN HAFTAYA YAYIMLANACAK

RTÜK’ün personel alımı yapılacağının duyurulmasından sonra, personel alım ilanının ne zaman yayımlanacağı merak konusu oldu. Başkan Uslu’nun paylaşımına göre RTÜK personel alım ilanı haftaya yayımlanacak.

KPSS 70 ŞARTI

Başvuruda bulunmak isteyen adayların KPSS’den en az 70, YDS’den ise 60 almış olması gerekiyor. Yaş sınırı ise 35 olarak ifade edildi.

KAMUPERSONELİ.NET / ÖZEL HABER