İşkur İş İlanları

İYİ Parti'den 3600 Ek Gösterge açıklaması!

İyi Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili olan Müsavat Dervişoğlu, 3600 ek gösterge sözünün yerine getirilmesi gerektiğini vurguladı. 3600 ek gösterge ile ilgili verilen araştırma önerisi, öğretmenlerin önemli sorunlarından birini temsil ettiğini ifade eden Dervişoğlu, “İyi Parti olarak 3.600 ek göstergeyle ilgili verdiğimiz araştırma önergesi, öğretmenlerimizin önemli sorunlarından birini temsil etmektedir” dedi.

İYİ Parti'den 3600 Ek Gösterge açıklaması!

ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖNEMLİ SORUNLARINDAN BİRİNİ TEMSİL EDİYOR

Dervişoğlu açıklamasında, “Öğretmenlerimizin en büyük beklentilerinden birisi de malumunuz olduğu üzere 3.6000 ek göstergenin verilmesidir. Bu konuyu daha önce Meclis araştırma önergesiyle Genel Kurulun gündemine getirmiştik. İYİ PARTİ olarak 3.600 ek göstergeyle ilgili verdiğimiz araştırma önergesi, öğretmenlerimizin önemli sorunlarından birini temsil etmektedir” diyerek, 3600 ek gösterge sözünün tutulmasını gerektiğini vurguladı.

İYİ Parti'den 3600 Ek Gösterge açıklaması!

“HÜKÜMETİ SÖZÜNÜ TUTMAYA DAVET EDİYORUM”

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, açıklamasının devamında ise şu açıklamayı kaydetti:

“Verdiğimiz önergeyle otuzuncu hizmet yılında ve birinci derecenin dördüncü kademesinde bulunan öğretmenler ek göstergesinin 3.600’e yükseltilmesi; aylık ücretine, emekli aylığına ve emekli ikramiyesine büyük katkı yapacaktı fakat bu iktidar partisini oylarıyla reddedildi. Hükûmet, seçim öncesi verdiği 3.600 ek gösterge sözünü tutmamıştır, Hükumeti sözünü tutmaya davet ediyorum ki öğretmenlerimizin mağduriyetleri giderilsin”